Sivasspor, şampiyona bileniyor

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında, cumartesi akşamı 4 Eylül Stadı'nda geçen sezonun şampiyonu Bursaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı idmanla maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında, cumartesi akşamı 4 Eylül Stadı'nda geçen sezonun şampiyonu Bursaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı idmanla maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Hakan KALEL

SİVAS- Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, takımdan umutlu olduğunu söyledi. İlk iki haftada alınan sonuçların takım adına iyi olduğunu belirten Bakkal, geçen yıla oranla apayrı bir takım ortaya çıkardıklarını belirterek, “Bursaspor geçtiğimiz sezonun şampiyonu. Bu sezona da çok iyi başladılar. Ama biz de bu sezon çok iyiyiz. Rakiplerimizi iyi analiz etmesini biliyoruz. Onlara karşı her türlü tedbiri alıp kendi oyunumuzu oynamanın hesaplarını yapıyoruz. Umuyorum ki Bursaspor’u Sivas’tan eli boş göndereceğiz” dedi.

HAYRETTİN 4 HAFTA YOK
Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Bursaspor’a sıkı bir şekilde hazırlanan kırmızı beyazlı takımda defans oyuncusu Hayrettin Yerlikaya sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Antalyaspor maçında sakatlık geçiren Yerlikaya’nın tedavisinin Ankara’da sürdüğü ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bu arada, sözleşmesi devam ettiği sırada Kıbrıs Rum Kesimi’nden bir takıma imza attığı gerekçesiyle 4 ay ceza alan Sivasspor’un forvet oyuncusu Yannick Kamanan gün sayıyor. Yaklaşık 2 ayı geride kalan ceza, ligin 13’üncü haftasında oynanacak olan Karabük maçında bitecek.

BELEDİYEYE ZİYARET
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve takım kaptanı Mehmet Yıldız Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti. Başkan Ürgüp, Sivasspor’u başarılarından dolayı tebrik ederek emeği geçen yönetici, teknik heyet ve sporculara başarı diledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Çok zor bir süreçten geçtik. Gerek Valimiz, gerek Belediye Başkanımız bizi bu süreçte yalnız bırakmadılar. Sivasspor’un eski günlere dönmesi herkesi mutlu etmiştir. Moral kaynağı olmuştur” dedi.

Bu yıl 3’üncü Lig’e yükselen 4 eylül Belediyespor’u da kutlayan Bakkal, Sivasspor olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. (dha)