Seyhan'da Ramazan etkinlikleri konserlerle devam ediyor

Seyhan Belediyesi Geleneksel Ramazan 2010 Etkinlikleri her yaştan ve her kesimden binlerce izleyicinin büyük ilgi gösterdiği renkli ve tempolu program

Seyhan Belediyesi Geleneksel Ramazan 2010 Etkinlikleri her yaştan ve her kesimden binlerce izleyicinin büyük ilgi gösterdiği renkli ve tempolu programlarla devam ediyor.

Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi önündeki alanda düzenlenen Ramazan 2010 etkinlikleri kapsamında önce Hüsmen Başboğa'nın solo rap müzik konseri, ardından Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ömer Karaoğlu'nun müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Adana'nın tüm mahallelerinden Seyhan Belediyesi'nin etkinlik alanına gelen binlerce izleyici, Ramazan gecelerini renklendiren bu organizasyonları düzenlediği için Başkan Prof. Dr. Azim Öztürk'e teşekkür etti.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, "Ramazan gecelerinde düzenlediğimiz zengin içerikli programlarımızı Adana'mızın dört bir yanından gelen vatandaşlarımız severek takip ediyor. Konser organizasyonlarının dışında tiyatro ve dans gösterileri de vatandaşlarımızın büyük ilgisini çekiyor." diye konuştu.

Seyhan Belediyesi Ramazan 2010 Etkinlikleri kapsamında yarın akşam Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçılarından Latif Doğan'ın konser programı yer alıyor. Latif Doğan konseri bundan önceki etkinliklerde olduğu gibi saat 21.00'de başlayacak.