Kocasinan Kuşçu'ya İstinat Duvarı Yapıyor

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Yamula Barajı kıyısına yapılan ilk sosyal tesisin bir an evvel Kayseri'nin hizmetine girmesi için çalışmaların yoğun biçimde devam ettiğini söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yaptığı açıklamada, Yamula Barajı kıyısında Kuşçu Mahallesi'ne yapılan sosyal tesisin vatandaşların hizmetine girmesi için çalışmaların hızlandırıldığını söyledi. Yıldız, "Vatandaşlarımızın Yamula Barajı'yla kazanılan güzelliklerden daha kaliteli biçimde yararlanması için 2010 yılı içinde Kuşçu Sosyal Tesisleriyle Sahil Yolu projesini uygulamaya başladık. Çalışmalar hızla devam ediyor" dedi.
Yıldız, "Kuşçu'da sosyal tesiste inşaat çalışmaları son noktasına yaklaştı. Çevre düzenlemeleri yapılmaya başlandı. Bunun için çok önemli oranda kazı ve dolgu işlemleri de gerçekleştirdik. 300 metre uzunluğunda 4 metre yüksekliğinde 40 cm genişliğinde istinat duvarı yapacağız. İstinat duvarının büyük bölümünü tamamladık, kalan bölüm için 3 Eylül 2010 tarihinde ihale yapacağız. Kayseri'ye sosyal etkinliklerle renk katacak farklı bir tesis kazandıracağız" şeklinde konuştu.