Adana'da 72. Ptt Şubesi Hizmete Girdi

Adana PTT Başmüdürü Mahmut Akbal, Çukurova PTT Merkez Müdürlüğü'ne bağlı 72. şubesini Mahfesığmaz Mahallesinde açtıklarını söyledi.

Akbal, PTT'nin piyasa koşullarında vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesi, çağdaş ve kaliteli hizmeti sunarak müşteri beklentilerinin bulunduğu mahalde karşılanabilmesi ve memnuniyetinin artırılarak PTT'ye olan güvenin yükseltilmesine yönelik 72. şubeyi açtıklarını bildirdi.
Başmüdürlüğe bağlı 18 merkez,72 şube, otomasyona açık 5 acente ve köylerin tamamında PTT hizmeti verildiğini kaydeden Akbal, "Beş yıl önce başmüdürlüğümüze bağlı merkez sayısı 14 iken bugün b u sayı dört merkez ilave ile 18 merkez olmuştur. Beş sene önce şube sayısı 46 iken bu sayı yeni şubelerimizin hizmete girmesiyle 72 olmuştur. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için her mahalleye ihtiyaca göre şube açılmıştır. Bu şubelerimizde PTT ile tüm işlemler yapılmaktadır" dedi.
Adana PTT Başmüdürü Mahmut Akbal, PTT'de hizmette sınır olmadığını belirterek, "Vatandaş bize gelmesin, biz hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. Şahsım ve her kademede hizmet veren personelimin amacı hizmetlerimizle vatandaşlarımıza layık olmak hedefimiz olacaktır" şeklinde konuştu.