Karpaty Lviv Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Karpaty Lviv Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak? Karpaty Lviv Galatasaray maçı bu akşam oynanacak? Karpaty Lviv Galatasaray maçı muhtemel 11'leri belirlendi. İşte Karpaty Lviv Galatasaray maçı tüm ayrıntıları ve maç sonu görüntüleri...

Karpaty Lviv Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Ukrayna temsilcisi Karpaty ile karşı karşıya gelecek.
Lviv kentindeki Ukrayna Stadı’nda TSİ 21.45’te başlayacak maçı Alman hakem Thorsten Kinhöfer yönetecek. Müsabaka D-Smart 43. kanaldan canlı yayınlanacak.
İstanbul’daki ilk maçta rakibiyle 2-2 berabere kalan Galatasaray, rövanşta her türlü galibiyetin yanı sıra 2-2’nin üstündeki gollü beraberliklerde turu geçecek. Karşılaşmada normal süre 2-2 berabere biterse uzatma bölümüne geçilecek. Uzatmada da aynı skor değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Karpaty ise her türlü galibiyetin yanı sıra 0-0 ve 1-1’lik beraberliklerde bile gruplara kalacak.

5 EKSİK

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda bugün TSİ 21.45’de Karpaty ile adeta ölüm kalım mücadelesine çıkacak Galatasaray’da, Lviv’e 5 oyuncu sakatlıkları nedeniyle getirilmedi.
Sarı-kırmızılı ekipte, sakat oldukları açıklanan Kewell ve Elano’nun dışında, sakatlıkları süren Sabri, Çağlar ve Pino Ukrayna’ya getirilmedi.

TUR İÇİN 3-3 VE ÜSTÜ BERABERLİK DE YETİYOR

Galatasaray’a, turu geçmek için her türlü galibiyetin yanı sıra beraberlik de yeterli olacak.
Sarı-kırmızılılar, 3-3 ve üstündeki gollü beraberliklerle turu atlayan ekip olurken, 1-1’lik beraberlik ise ev sahibi ekibi UEFA Avrupa Ligi’ne sokacak. Maç 2-2 berabere bitmesi halinde ise uzayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Karpaty Lviv'in yarın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor; Tlumak - Milosevic, Fedetskiy, Checher, Avelar - Tkachuk, Kozhanov, Khudobyak, Golodyuk - Zenjov, Kuznetsov.

Galatasaray'ın yarın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor; Ufuk - Ali Turan, Neill, Servet, Hakan - Mustafa, Ayhan, Barış, Arda, Serdar Özkan - Baros.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Ukrayna temsilcisi Karpaty ile karşı karşıya gelecek.

Lviv kentindeki Ukrayna Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçı Alman hakem Thorsten Kinhöfer yönetecek.

İstanbul'daki ilk maçta rakibiyle 2-2 berabere kalan Galatasaray, yarınki rövanşta her türlü galibiyetin yanı sıra 2-2'nin üstündeki gollü beraberliklerde turu geçecek. Karşılaşmada normal süre 2-2 berabere biterse uzatma bölümüne geçilecek. Uzatmada da aynı skor değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Karpaty ise her türlü galibiyetin yanı sıra 0-0 ve 1-1'lik beraberliklerde bile gruplara kalacak.

KARPATY LVİV Tlumak Tubic Checher Milosevic Fedetskiy Goodwin Golodyuk Khudobyak Kuznetsov Kozhanov Zenjov

GALATASARAY Ufuk Ali Turan Neill Servet Hakan Cana Ayhan Mustafa Sarp Arda Serdar
Baros

Stat: Ukrayina
Hakem: Thorsten Kinhöfer (Almanya)
Saat: 21.45
Yayın: Futbol Smart