Fenerbahçe Paok maçı canlı olarak hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe Paok Uefa Avrupa ligi ön eleme maçı hangi kanalda yayınlanacak. Fenerbahçe Paok maçı canlı olarak saat kaçta canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Paok maçı muhtemel kadrosu, Fenerbahçe Paok maçı EURO Futbol canlı izle...

Fenerbahçe Paok maçı canlı olarak hangi kanalda yayınlanacak?
UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında, deplasmanda PAOK'a 1-0 mağlup olan temsilcimiz Fenerbahçe, bu kez İstanbul'da rakibini ağırladı. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan normal süresi 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın uzatma bölümünde PAOK'un bulduğu golle mücadele 1-1 sona erdi ve temsilcimiz Fenerbahçe Avrupa defterini erken kapatmış oldu.

Fenerbahçe Paok maçı özeti ve golleri tıkla izle

Fenerbahçe'nin golünü 50. dakikada Emre Belözoğlu, PAOK'un golünü ise 102. dakikada Muslimovic kaydetti. Bu yenilgi tribünlerdeki binlerce Fenerbahçeliyi adeta yıkarken, maçın son anlarında büyük olaylar çıktı.

VOLKAN VE BİLİCA SAHADA

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında sakatlığı bulunan Volkan Demirel ve Bilica, ilk 11'de sahaya çıktı.

Sakatlığı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de yapılan Trabzonspor maçında kadroya alınmayan Volkan Demirel ile o maçta sakatlanan ve sol dirseğindeki yumuşak bölgede ezilme tespit edilen Bilica, PAOK maçında ilk 11'deki yerlerini aldı.

Bilica'nın kolunda sargıyla maça çıktığı görüldü.

ALEX VE STOCH İLK 11'DE

Teknik direktör Aykut Kocaman, Trabzonspor maçında dinlendirdiği Stoch ve Alex'e de ilk 11'de görev verdi.

Fenerbahçeli taraftarlar, takım sahaya çıkarken ''I love you Alex'' diye tezahürat yaparak, ilk olarak Brezilyalı futbolcuyu tribünlere çağırdı.

Trabzonspor maçında sakatlanan Semih ise PAOK karşısında kadroya alınmadı.

Trabzonspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan kaleci Mert Günok ile Özer Hurmacı da PAOK maçında yedek soyundu.

Bu arada, Selanik'teki ilk maçta cezalı oldukları için forma giyemeyen Stoch ve Bilica, bu akşam takımdaki yerlerini alırken, yine ilk maçta cezalı olan Bekir ise yedek soyundu.

Öte yandan, ilk maçta sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Emre Belözoğlu, rövanşta ilk 11'de sahaya çıkarken, Selanik'teki ilk maçta ilk 11'de sahaya çıkan İlhan Eker, Selçuk Şahin ve Caner Erkin, rövanşta yedekler arasında yer aldı.

Fenerbahçe'de Gökhan Ünal da yedek kaldı.

PAOK SERT BAŞLADI!

Maçın ilk düdüğüyle birlikte temsilcimiz maça oldukça iyi başlarken; PAOK ise sert oyunuyla Fenerbahçe'yi durdurmaya çalıştı. Bu dakikalarda sertliğe boyun eğmeyen temsilcimiz ilk ciddi atağını Mamadou Niang ile yakaladı. Maçın 2. dakikasında Niang'ın ceza sahası içinden yaptığı vuruş az farkla dışarı gitti. 8. dakikada ise yine Niang altı pas içinde yaptığı bir kafa vuruşu direğin üzerinde dışarı gitti.

BASKI VAR AMA GOL YOK!

Maçın henüz başında pozisyonlar4 bulmaya başlayan Fenerbahçe seyircisinin de desteğiyle PAOK savunmasına zor anlar yaşatmaya başladı. Özellikle 24. dakikadaki bir pozisyon Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki taraftarları çılgına çevirdi. Bu dakikada Miroslav Stoch'un sol çaprazdan yaptığı plase şut iki direğin birleştiği yerden ağlarla buluşmak üzereyken kaleci Kresic'in son anda yaptı bir hamle topun ağlara gitmesini engelledi. İlk 45 dakikanın geri kalan bölümünde de gol olmayınca soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle gidildi.

EMRE'NİN FÜZESİ HAYAT VERDİ!

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da Fenerbahçe baskılı başladı. PAOK'un tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına kapandığı dakikalarda gelen tur için umutları arttırdı. 50. dakikada ceza sahası dışında boşta kalan topa Emre çok sert vurarak topu ağlarla buluşturdu ve sarı-lacivertli temsilcimizi 2-0 öne geçirdi.

NET FIRSATLAR KAÇTI VE UZATMALAR

Emre'nin golünden sonra turu geçmek için bir gole daha ihtiyacı olan Fenerbahçe, PAOK kalesinde oldukça ciddi tehlikeler yarattı. Özellikle Alex ile ciddi fırsatlar bulan Fenerbahçe ikinci golü bulmakta zorlandı. Bu arada 62. ve 76. dakikalarda Salpingidis'in kaçırdığı net fırsatlar ise adeta nefesleri kesti.

Karşılaşmanın 90 dakikalık bölümünde Fenerbahçe bir türlü ikinci golü bulamadı ve turu geçen tarafı belirlemek için uzatma bölümüne geçildi.

KOCAMAN'DAN HAMLE

Uzatma dakikalarına geçildikten sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman oyuncu değişikliğine gitti. Kocaman Mehmet Topuz'u kenara alırken; yerine Özer Hurmacı'ya şans verdi.

ŞOK GOL UMUTLARI BİTİRDİ!

Mücadelenin 102. dakikasında savunmada açıklar vermeye başlayan temsilcimiz yediği şok golle adete şoka uğradı. Vierinha'nın indirdiği kafa topunda Lugano, Muslimovic ile karşı karşıya kaldı. Lugano rakibini durduramayınca meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve bu golle tur umutlarını adeta suya düşürdü.

İkinci uzatma bölümünde yediği golün üzerinden atamayan temsilcimiz PAOK kalesine atak geliştirmekte zorlandı ve uzatma dakikalarının da son düdüğü çaldığında Fenerbahçe, Avrupa defterini erken kapatmış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
2. dakikada Gökhan Gönül'den aldığı pasla rakip oyuncuyu geçip sağdan ceza alanına giren Niang'ın şutunda top yandan auta çıktı.
8. dakikada soldan Stoch'un ortasında Niang'ın ceza alanı içinden kafa vuruşunda top üstten auta gitti.
12. dakikada Vierinha'nın uzak mesafeden yaptığı sert vuruşta kaleci Volkan Demirel yatarak meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.
24. dakikada Stoch'un sol çaprazdan plase vuruşunda kaleci Kresic son anda uzanarak köşeye giden topu parmaklarıyla kornere çeldi.
30. dakikada Vierinha'nın pasında sağ çaprazda topla buluşan Fotakis'in ceza alanı dışından yaptığı vuruşta top yandan auta çıktı.
33. dakikada Salpingidis'in ceza alanı dışından sert şutunda top kaleci Volkan Demirel'den döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
50. dakikada savunmanın uzaklaştırmak istediği topu ceza alanı dışında önünde bulan Emre'nin gelişine sert vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Kresic'in müdahalesine rağmen köşeden filelere gitti ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti.
51. dakikada Mehmet Topuz'un sağ çaprazdan sert şutunda kaleci Kresic güçlükle topu kornere çeldi.
56. dakikada savunmanın yaptığı hatada ceza alanı içinde topu önünde bulan Alex'in vuruşunda kaleci Kresic yatarak iki hamlede meşin yuvarlağa sahip oldu.
60. dakikada Mehmet Topuz'un pasında topla sağdan ceza alanına giren Gökhan Gönül'ün sert şutunda top kaleci Kresic'den döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.
62. dakikada ani gelişen PAOK atağında soldan ceza alanına giren Filomeno'nun şutunda kaleci Volkan Demirel'i geçen topu Gökhan Gönül yatarak ayaklarıyla çıkardı. Dönen topu önünde bulan Salpingidis, boş pozisyonda meşin yuvarlağı auta atarak takımını mutlak bir golden etti.
65. dakikada Stoch'un pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Alex'in ceza alanı dışından şutunda top yandan auta çıktı.
69. dakikada soldan aut çizgisine kadar inen Stoch'un yaptığı ortada ceza alanı içinde topla buluşan Alex'in şutunda savunmaya çarpan top kornere gitti.
76. dakikada Lino'nun ortasında topla caza alanı içinde boş durumda buluşan Salpingidis, meşin yuvarlağı kaleci Volkan'ın üstünden aşırmak istedi. Bu sırada ceza alanına gelen Bilica, Volkan'ı geçen topu kornere gönderdi.
78. dakikada Filomeno'nun ara pasında kaleci Volkan, Salpingidis'den önce davranarak topu ayaklarıyla uzaklaştırdı.
80. dakikada Pablo Garcia'nn pasında ceza alanının sağ çaprazında topu önüne alan Vierinha, son çizgiye inip kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Vierinha, topa kaleci Volkan'ın bacaklarının arasından altıpas içine ortaladı. Ancak bu bölgede Gökhan Gönül ile Lugano araya girerek topa sahip oldu ve tehlikeyi uzaklaştırdı.
85. dakikada Niang'ın pasıyla ceza alanının sağ çaprazında kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Gönül'ün şutunda top yan ağlarda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (UZATMALAR)
95. dakikada Özer'in pasında ceza yayı içinde topla buluşan Alex'in yerden şutunda kaleci Kresic topa sahip oldu.
99. dakikada ceza yayı içinde rakibinden güzel bir hareketle sıyrılan Alex'in köşeye gönderdiği top az farkla yandan auta çıktı.
102. dakikada Vierinha'nın kafayla aşırdığı topla savunmanın arkasında buluşan Muslimovic, ceza alanına kadar girdikten sonra sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Volkan'ın yanından filelere gitti ve Yunan ekibi eşitliği sağladı: 1-1.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Paolo Tagliavento, Massimiliano Grilli, Mauro Tonolini (İtalya)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz (Dk. 91 Özer), Cristian (Dk. 106 Gökhan Ünal), Emre (Dk. 75 Selçuk), Stoch, Alex, Niang
PAOK: Kresic, Boussaidi (DK. 75 Sznaucner), Contreras, Malezas, Lino, Sorlin, Pablo Garcia, Fotakis (Dk. 91 Koutsianikoulis), Vierinha, Salpingidis, Filomeno (Dk. 83 Muslimovic)
Goller: Dk. 50 Emre (Fenerbahçe), Dk. 102 Muslimovic (PAOK)
Sarı kartlar: Dk. 6 Boussaidi, Dk. 68 Malezas, Dk. 87 Pablo Garcia , Dk. 103 Muslimovic (PAOK), Dk. 55 Mehmet Topuz, Dk. 113 Lugano (Fenerbahçe)

Fenerbahçe Paok ile deplasmanda 1-0 mağlup olduğu maçın rövanşında Avrupa Ligi UEFA maçında Şükrü Saraçoğlu'nda karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'nin, 26 Ağustos 2010 Perşembe günü saat 21.45’te Yunanistan’ın PAOK FC takımı ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasının programı şu şekilde belirlendi.

Programa göre 25 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 16.00’da Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantıya, bir futbolcumuz da katılacak. Fenerbahçe, aynı gün saat 18.00’de Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirecek. Bu antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.

PAOK FC Teknik Direktörü Pavlos Dermitzakis’in basın toplantısı ise 25 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’de, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Odası’nda gerçekleştirilecek. PAOK maçtan önceki son antrenmanı saat 20.30’da, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda gerçekleştirilecek. Bu antrenmanın da ilk 15 dakikası basına açık olacak.

Fenerbahçe taraftarlarının Yunanistan polisi tarafından tartaklanması, Paok taraftarlarının İstanbul'u kendilerini gösteren pankart Fenerbahçe taraftarlarını yarın oynanacak maç için hareketlendirdi. Yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe Paok maçında Fenerbahçe taraftarlarının nasıl bir cevap vereceği büyük merak konusu oldu. Fenerbahçe resmi intenet sitesi antu.com'un hazırladığı video ise maça taraftarın nasıl hırslı geleceğini gösteriyor.

FENERBAHÇE-PAOK 21:45'te

Fenerbahçe 1-0 kaybettiği PAOK Selanik'le Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maç El Cezire sport+10 ve Eurofutbol kanallarından şifreli izlenecek...

Fenerbahçe Paok maçı muhtemel kadroları şu şekilde belirlendi;,

Fenerbahçe

Mert Günok
Gökhan Gönül
Lugano
İlhan
Andre Santos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Stoch
Alex
Niang


PAOK

Kresic
Boussaidi
Contreras
Malezas
Lino
Pablo Garcia
Vierinha
Ivic
Filomeno
Salpingidis
Muslimovic
Sorlin