MHP Adana'da referandum çalışmalarını yoğunlaştırdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, 12 Eylül'de yapılacak referandumda sonucun 'evet' ağırlıklı çıkması halinde hiç kim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, 12 Eylül'de yapılacak referandumda sonucun 'evet' ağırlıklı çıkması halinde hiç kimsenin vaziyetinden şikayet etme hakkı kalmayacağına dikkat çekti.

MHP Adana teşkilatları referandum çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili Yılmaz Tankut, İl Başkanı Ahmet Erdoğan, İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ile Seyhan ilçesindeki Tellidere mahallesinde teravih namazından sonra vatandaşlarla buluştu. Katılımın yüksek olduğu, mini miting görüntülerini andıran buluşmada Tankut, 12 Eylül'deki referandumda hükümetin arzu ettiği sonucun çıkması halinde, asıl hedefin Türkiye'nin temellerini sarsacak yeni Anayasa değişiklikleri olacağını söyledi.

Milletvekili Tankut, "Cennet vatan ülkemizin, aziz milletimizin bir ve bütün olarak ebediyete kadar kardeşçe, barış ve huzur içinde yaşayabilmesi, yoluna devam edebilmesi için hükümetin çok kesin olarak ikazı şarttır. Hükümetin kendine gelmesi lazımdır. Bu nedenle AKP'ye oy vermiş vatandaşlarımız başta olmak üzere herkesin, hayırda buluşması gerekmektedir. Aksi halde her evet, felaket yoluna döşenen bir adım olacaktır. Her evet, bir felaket anlamı kazanacaktır." dedi.

MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan da, Mecliste okuduğu bir mektupla ağlayan başta Başbakan olmak üzere AKP temsilcilerinin, Ülkücüleri acımasızca istismar etme ve referandumda nemaya çevirme yarışına girdiğini anlattı.