Ak Partili Vekillerden Torbalı'ya Referandum Çıkarması

12 Eylül'de yapılacak referanduma 20 gün gibi kısa bir süre kala siyasi partiler köy ve mahalleleri gezmeye devam ediyor

Ak Partili Vekillerden Torbalı'ya Referandum Çıkarması
12 Eylül'de yapılacak referanduma 20 gün gibi kısa bir süre kala siyasi partiler köy ve mahalleleri gezmeye devam ediyor. Referandum çalışmaları nedeniyle Torbalı siyasetçi akınına uğruyor. AK Partili Milletvekilleri Ağustos ayı sonuna kadar ilçeye çıkartma yapacak. Referandum çalışmaları kapsamında AK Partili İzmir Milletvekilleri Tuğrul Yemişçi, İbrahim Hasgür ve Mehmet Tekelioğlu Torbalı'da olacak. AK Partinin referandum çalışmaları hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Adnan Yaşar Görmez yaptıkları ziyaretlerde halkın teveccühü ile karşılaştıklarını ifade etti.
Çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getiren Adnan Yaşar Görmez "Halkın referandumda neden evet demesi gerektiğini anlatmak için yaptığımız köy ve mahalle ziyaretlerine devam ediyoruz. Halk bizi çok sıcak bir şekilde karşılıyor. Referanduma bakış açıları oldukça iyi. Torbalı'dan evet çıkacağı görüşümüz her yaptığımız gezide biraz daha pekişiyor. Halkımız geleceğini düşünerek sandığa gidecek ve daha iyi günler için evet diyecek. Gezi programlarımıza önümüzdeki günlerde Milletvekillerimiz de katılacak. Torbalı'ya sık sık gelen vekillerimiz bu sefer referandum için gelecek" dedi.