Manisaspor - Ankaragücü maçının ardından

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta oynanan sezonun ilk karşılaşmasında mağlup olan Manisaspor ile Ankaragücü, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta oynanan sezonun ilk karşılaşmasında mağlup olan Manisaspor ile Ankaragücü, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bozuk bir zeminde, 27 derece hava sıcaklığında oynanan maçta gülen taraf Başkent ekibi oldu 0-3.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaragücü Antrenörü Sedat Karabük, sahanın çok kötü olduğunu belirterek, maçın kırılma dakikalarında şansın kendilerine güldüğünü kaydetti. İki takım açısından da her şeyin sonunun gelmediğini hatırlatan Karabük, "Ankaragücü bundan sonraki maçlarda daha iyi olacak. Manisa'ya kazanmak için gelmiştik. İstediğimiz gibi de oldu." diye konuştu.

İlk hafta kaybettikleri için Manisa'ya kazanmak için geldiklerini kaydeden Ankaragücü'nün genç oyuncusu Özgür de, kendisine görev veren hocasına teşekkür etti.

Kendisi için duygusal bir maç olduğunu ve 4 sene formasını giydiği Manisaspor'a karşı ilk defa forma giydiğini kaydeden Güven de, "Benim için maçların yeri farklı. Golden sonra sevinmek içimden gelmedi." dedi.

MANİSASPOR CEPHESİ

Maça çok iyi başladıklarını ve ilk 45 dakika girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyleyen Manisaspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu da, bireysel bir hatadan gol yediklerini belirtti.

Geçen haftaya göre, ilk 60 dakika için çok iyi mücadele ettiklerini ifade eden Kutlu, "Geçen hafta pozisyona girmede sıkıntılarımız vardı. Bu sezon daha iyiydik. Transfer çalışmalarımız var." dedi. Kutlu, görüştükleri oyuncular arasında Nonda'nın da yer aldığını açıkladı. Kutlu, Fenerbahçe karşısında, Ankaragücü maçının ilk 60 dakikasındaki oyunu sergilemeleri durumunda kazanabileceklerini ifade etti.

Kendi sahalarında galip gelmek istediklerini ve maça da iyi başladıklarını söyleyen Yiğit Gökoğlan da, haftaya da Fenerbahçe deplasmanına gitmelerinin dezavantaj olduğunu belirtti. Takımda bir isteksizlik olduğunu kabul eden Yiğit, gol yedikten sonra maçı bırakmanın alışkanlık haline geldiğini ifade etti. Yiğit, Fenerbahçe maçıyla birlikte toparlanma sürecine gireceklerini açıkladı.

Manisasporlu siyahi oyuncu Dixon da, kazanmak istediklerini ancak kötü bir gol yediklerini belirtti.

Manisasporlu Gökhan da, geçen haftaki mağlubiyetten sonra bu hafta kazanmak istediklerini ve kötü oynamadıklarını, buna rağmen maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını anlattı.