Ağaoğlu My Resort Uludağ Sezonunu Açıyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Uludağ'daki oteli Ağaoğlu My Resort, bu yıl dağ sezonunu erken açıyor.

Uludağ'ın önde gelen beş yıldızlı otellerinden Ağaoğlu My Resort, bu yıl kış sezonu öncesi alternatif tatil mekanı arayanları Uludağ'ı keşfetmeye çağırıyor. Türkiye'nin doğa ve macera sporları merkezi olan Uludağ'da tatil yapmayı tercih edenler, profesyonel rehberler eşliğinde trekking ve ATV safari turları ile karlar altında merak edilen Uludağ'ın doğasını görebilecekler.
Oteller Bölgesi, Cennet Kaya Parkuru, Wolfram - Madenler Bölgesi, Göller Yöresi Parkuru, Kilimli Göl, Buzlu Göl, Kara Göl, Aynalı Göl, Aras Şelalesi etrafındaki parkurlar, trekking rotalarını oluşturuyor. Batı Anadolu'nun 2547 metre ile en yüksek dağı olan Uludağ'ın zirvesinden ise Batı Anadolu'nun büyük bir kısmı izlenebiliyor.
Her yıl Ağaoğlu ev sahiplerini davet eden ve ilk onlar ile sezon açılışı yapan Ağaoğlu My Resort, bu yıl da geleneği bozmadı. Tüm Ağaoğlu oturanları Eylül ayından itibaren her hafta sonu Uludağ'ın keyfini sürecek.
Otelden beş dakika mesafede yer alan Ağaoğlu'nun bir diğer işletmesi Mandra Cafe&Bar ise bu mevsimde güneşin tadını çıkarma fırsatı sunuyor. Terasında gün boyu hizmet veren mekan akşamları ise yemeğin ardından bar olarak hizmet veriyor.
(CE-CE-E)