21 Ağustos Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları açıklandı

3 Temmuz Cumartesi yapılan Motorlu Taşıtlar Sınavı Soruları ve cevapları açıklandı. Ehliyet Sınav Soruları ve cevaplarını indirmek için aktif linklere21 Ağustos Cumartesi günü yapılan MTSK Ehliyet Sınavı Soruları ve cevaplarını öğrenmek için aktif olan linke tıklayarak indirebilirsiniz. Ehliyet Sınavı 3 Temmuz Cumartesi 2010 sınav soruları ve cev

21 Ağustos Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları açıklandı
21 Ağustos Cumartesi yapılan Motorlu Taşıtlar Sınavı Soruları ve cevapları açıklandı. Ehliyet Sınav Soruları ve cevaplarını indirmek için aktif linklere tıklayarak indirebilirsiniz. Ehliyet Sınavı 21 Ağustos Cumartesi 2010 sınav soruları ve cevaplarını buradan indir

21 Ağustos Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları açıklandı

A Grubu Ehliyet Sınav Soruları için TIKLAYINIZ
B Grubu Ehliyet Sınav Soruları için TIKLAYINIZ
C-D-E Grubu Ehliyet Sınav Soruları için TIKLAYINIZ
F-G Grubu Ehliyet Sınav Soruları için TIKLAYINIZ
H Grubu Ehliyet Sınav Soruları için TIKLAYINIZ

Ehliyet sınavında sürücü belgesi alabilmek için ter döken adayların yanısıra sürücü belgelerinin seviyesini yükseltmek için sınava gelenler de bulundu. Ehliyetini yaz ayları içinde almak isteyenlerin ilk sınavına girdi ve büyük bir heyecanla sınav sorularını ve sonuçlarını bekleyeme koyuldular.

Ehliyet sınav sonuçları T.C Kimlik numarası ile sorgulanıyor. Eğer Ehliyet sınavındaki sorulara itiraz edecekseniz bunu bir dilekçe ile MEB’e bildirebilirsiniz. Sonuçlar MEB'in internet sitesinde yayınlandıkdan on gün sonra itirazınızı 10 tl ücret ödeyerek dilekçe ile yapabilirsiniz. Ehliyet sınavı sonuçları ağustos ayı son haftası yayınlayacak ve sorgulama panelinden T.C Kimlik no ile sorgulayabileceksiniz.. Ehliyet sınav sonuçlarınız, sorular ve cevaplar ve ehliyet sınavları ile ilgili tüm detaylar sitemizde yer alacaktır.

Sevgili ehliyet sınavına giren arkadaşlar

2006 yılından 2010 yılına kadar takip ettiğim kadarıyla ehliyet sınavının sonuçları genel olarak direksiyon sınavından 1 hafta öncesi açıklanıyor.İşte bu nedenle tahmini olarak direksiyon sınavı ehliyet sınavı yapıldıktan 1 ay sonra yapılmaktadır.Ancak bir değişiklik olur ise tekrar araştırmanız gerekir.

Diziler sezon finaline girdi.Bunu neden söylüyorum.Sınav zamanı yaklaştı.Bizim gençler dizi izleyeceğim diye sınavlara çalışmıyordu.Artık dizi falan kalmadı.Akşamları oturup internette geçmiş sınav testleri çözün.Sınavda bu size çok faydalı olacaktır.Ayrıca sürücü kurslarının verdiği kitapçıklarda bulunan dersleri çalışın.Ve o kitaptaki testleri çözün.

Ehliyet sınavını kazanmak için söylediklerimi yapmanızı tavsiye ederim.Bir çok kişi bu teknikle sınavı kazanmıştır.Benim ehliyet sınavına girdiğim dönemde tüm arkadaşlar bu şekilde çalıştık.Ve ortalama olarak %90 üzeri bir sonuçla sınavdan geçtik.Direksiyon sınavı zaten kolaydır.En fazla 100 metre gidiyorsunuz.Bu sırada direksiyon sınavından dikkat etmeniz gereken en önemli şey kalkışta kesinlikle sinyal vererek kalkın.Emniyet kemeri falan takma ayaklarına girmeyin.Çünkü takmanıza gerek olmadığını söyleyecekler.

Kısaca bu yazıyı özetlemek gerekirse;

Sınava hazırlık aşamasında kesinlikle internetten ve kitapçıktan sürekli test çözün.Sınavda aklınıza gelecektir.
Direksiyon sınavında dikkat etmeniz gereken en önemli şey sol tarafa sinyal vererek kalkış yapmanızdır.En çok buna dikkat ediyorlar

Bir sonraki ehliyet sınav tarihleri ise şöyle ;
•23 Ekim 2010
•18 Aralık 2010