Başkan Bayram Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram beraberinde AK Parti Düzce Milletvekili AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış'la birlikte muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Bayram Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Başkan Bayram Saydam Restoranda mahalle ve köy muhtarlarına iftar verdi. Milletvekili Yaşar Yakış'ın da katıldığı yemeğe muhtarlar yoğun ilgi gösterdi.
Bayram, yemekte yaptığı konuşmada muhtarlarla mutat olarak bir araya gelmeye özen gösterdiklerini belirterek, "Muhtarlar bizim mahallelerde gözümüz kulağımız. Bu nedenle kendileri bizim için çok önemli. Bu nedenle muhtarlarımızla bir araya geliyoruz ve bu toplantılarda muhtar arkadaşlarımızın varsa sorunlarını dinliyoruz" dedi.
Başkan Bayram, Düzce Belediyesi sorumluluğunda toplam 48 mahalle bulunduğu ve her anlamda bu mahallelere hizmet götürmek için uğraş verdiklerini belirterek, "Yaz nedeniyle mahallelerimizde alt yapı çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Bunlar havalar el verdiği sürece devam edecek. Bu anlamda bazı mahallelerde çalışmalardan kaynaklanan sıkıntılar oluyor. Bu anlamda halkamız kusura bakmasın hizmet gelirken bu tür sıkıntılar yaşanıyor. Alt yapısı tamamlanmış olan bölgelerimizde ayrıca asfalt çalışmalarımızda sürüyor" şeklinde konuştu.
Muhtarlarda yapılan bu toplantılar sayesinde sorunlarını rahatça aktarma fırsatı bulduklarını dile getirdiler.