Yatırımcıya Teşekkür Ziyareti

Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer memleketi Simav'da orman ürünleri işleyerek sunta ve sunta lam üretimi yapan Simav Orman Mahsulleri Endüstri Anonim Şirketine ait (SETAŞ) Sunta ve Sunta lam fabrikasını 3 yıl aradan sonra tekrar üretime açarak 100 kişiye istihdam olanağı sağlayan İzmirli işletmeci Abdurrahman Genç'i fabrikasındaki odasında

Yatırımcıya Teşekkür Ziyareti
Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer memleketi Simav'da orman ürünleri işleyerek sunta ve sunta lam üretimi yapan Simav Orman Mahsulleri Endüstri Anonim Şirketine ait (SETAŞ) Sunta ve Sunta lam fabrikasını 3 yıl aradan sonra tekrar üretime açarak 100 kişiye istihdam olanağı sağlayan İzmirli işletmeci Abdurrahman Genç'i fabrikasındaki odasında ziyaret ederek tebrik etti, teşekkürlerini bildirdi.
SETAŞ'ın tekrar üretime geçmesinin Simav'ın ekonomisinin canlanması açısından önemine değinen Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer," Siz üretime geçmek suretiyle üzerinize düşen görevi en iyi bir şekilde yerine getirdiniz. Vatandaşlarımıza istihdam oluşturdunuz. Şimdi sıra bizde. Biz de sizin gibi müteşebbislere elimizden gelen yardımı sağlayarak destek olmak istiyoruz. İlçe merkezi ile SETAŞ arasındaki bozuk yolun standart hale getirilmesi için elimden gelen gayreti göstereceğim" şeklinde konuştu.
Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in İzmirli müteşebbis Abdurruhman Genç'e gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinde Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ile AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı eşlik etti.