Soma'da Hemzemin Geçitler 2011 Yatırım Programına Alındı

Soma'da Arka mahalle ve İstasyon mahallesini birbirinden ayıran demir yolu üzerindeki hemzemin geçitler, araç trafiğine uygun hale getirilmesi amacıyla gelecek yılın yatırım propgramına alındı.

Soma'da Hemzemin Geçitler 2011 Yatırım Programına Alındı
İstasyon Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri hemzemin geçitler nedeniyle yaşanan sıkıntıların giderilmesini istiyor. Bu nedenle başlatılan çalışmalar kapsamında İstasyon Mahallesi Muhtarlığı mahalle sakinlerinin de desteği ile Devlet Demir Yolları 3. Bölge Müdürlüğü'ne talep ve sıkıntıların belirtildiği bir dilekçe yazdı. İstasyon mahallesindeki hemzemin geçitlerinin düzenleme ve kaplama işini konu alan talep dilekçesi 3. Bölge Müdürlüğü'nün cevap dilekçesi ile sevince dönüştü. Ancak gönderilen cevap dilekçesi yapılacak düzenlemenin 2011 yılı yatırım programında yer aldı.
Mahalle sakinleri ve İstasyon Mahallesi Muhtarlığı hemzemin geçitlerin ülke ve insanların ekonomisine maddi zararlar verdiğini belirterek gerekli düzenlemenin bir an önce yapılmasını istiyor. Bununla ilgil imza kampanyası başlatılacağını belirten İstasyon Mahallesi Muhrtarı İbrahim İlhan, "Mahalle sakinlerimiz hemzemin geçitlerin bir an önce düzenlenmesini istiyor. Buradaki dengesizlik araçların yürüyen aksamlarında zararlara neden oluyor. Hem ülke hem de insan ekonomisine zarar veriyor. Bu nedenle mahalle sakinlerimizin talepleri her geçen gün artmaktadır. Bizler bu konuda imza kampanyası başlatarak hemzemin geçitlerin bir an önce bakıma alınmasını ve düzenlenmesini isteyeceğiz. İnşallah burada yaşayan insanlarımızın sesine yetkililerimiz kulak vereceklerdir" dedi.