Patnos Kaymakamı Niyazi köy gezilerine başladı

Ağrı'nın Patnos ilçesinin yeni kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, göreve hızlı başladı. Yaklaşık bir hafta önce işbaşı yapan Kaymakam Niyazi, köy gezileri

Ağrı'nın Patnos ilçesinin yeni kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, göreve hızlı başladı. Yaklaşık bir hafta önce işbaşı yapan Kaymakam Niyazi, köy gezileri kapsamında çalışmaları yerinde izliyor.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Köylerin Yol ve Sorunlarını Destekleme (KÖYDES) Projesi kapsamında yol yapım çalışmaları devam ediyor. Hükümetin 2005 yılında uygulamaya soktuğu KÖYDES Projesi sayesinde ilçede yolu ve suyu olmayan köy kalmaması için çalışmalar sürüyor. Patnos'ta proje çerçevesinde yollar 6 metre genişliğinde nitelikli stabilize ve asfalta hazır hale getiriliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Patnos Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, ayağının tozuyla köy gezilerine başladı. İlk olarak Örendik köyüne giden Niyazi, burada vatandaşlarla sohbet edip çocuklarla yakından ilgilendi. Kaymakamlık Mühendisi Fatih Gürsoy'dan yol çalışmaları hakkında bilgi alan Niyazi, daha sonra sırasıyla Hasandolu, Yurtöven, Gönlüaçık ve Karabulak köylerini gezdi. Vatandaşa en güzel hizmeti verebilmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Niyazi, sorunların ancak zamanla ve el birliğiyle çözülebileceğini belirtti.

Köy gezilerini sürdüreceklerini söyleyen Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, "Yerimizde oturup rutin işlerle uğraşacağımıza, köylerimizi dolaşıp muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarına çare bulmaya çalışıyoruz. Vatandaşların devletin şefkat elinin daima yanlarında hissetmelerini istiyoruz." şeklinde konuştu.