Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz Balıkesir'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara milletvekili Salih Kapusuz Balıkesir'de partisinin düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz Balıkesir'de
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Adil Çelik, Balıkesir milletvekilleri A. Edip Uğur (genel başkan yardımcısı), Ayşe Akbaş, İsmail Özgün, Ali Osman Sali, Mehmet Cemal Öztaylan, Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, İGM Başkanı Mehmet Akif Okur, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı, merkez, ilçe ve beldelerden oluşan toplam 23 belediye başkanı ile partili yöneticiler katıldı. AK Parti Genel Merkez tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yeni anayasa taslağıyla alakalı referandum oylaması öncesi çalışmaların sıkı tutulduğu, istişare ve değerlendirme toplantısında parti teşkilatı ile belediyelerin nasıl bir çalışma içinde olacakları, halka götürülen hizmetler ve eksikler konularıyla gerek teşkilatta gerekse belediyelerde yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri üzerinde görüşmeler yapıldığı bildirildi.
Toplantının parti içinde oldugu gerekçesiyle basına kapalı yapıldığı bu sebeple de hiçbir basın kuruluşuna ziyaretle alakalı bir bilgi verilmediği belirtildi. Toplantıya katılan belediye başkanları hizmetleri ve çalışmalarını anlatırken içinde bulundukları sıkıntı ve sorunları da dile getirme imkanı buldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz'un il teşkilatındaki toplantının ardından Pamukçu beldesinde verilecek iftar yemeğine katıldıktan sonra Balıkesir'den ayrılacağı bildirildi.