Başarılı öğrencilerini dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi

Şırnak Fem Dershaneleri, LYS Şırnak birincilerini dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi. Fem Dershanesi Rehber Öğretmeni Osman Ünal, LYS' de başarı göster

Şırnak Fem Dershaneleri, LYS Şırnak birincilerini dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi. Fem Dershanesi Rehber Öğretmeni Osman Ünal, LYS' de başarı gösteren Hasan Şengül ve Sebih Çete'yi tebrik ederek bilgisayar hediye etti.

Osman Ünal, LYS'de birinci olan Hasan Şengül'e ödülünü verirken yaptığı konuşmada, "Öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyor, kalan diğer hayatında da başarılar diliyorum." dedi. Yıllardır başarıdan başarıya koşan bir dershane olduklarını söyleyen Ünal, "Dershanemizde öğrencilerimizle tek tek ilgileniyoruz. Dershanemiz, yıllardır Şırnak'taki eğitimin çıtasını yükseltmek için gayret gösteriyor. Başarımızın temelinde okul, aile ve dershane üçgenindeki iletişimimizin sağlam olması yatıyor. Şırnak birincilerinin dershanemizden çıkması gurur verici bir durum, emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

Şırnak Fem Dershaneleri, bu yıl 7 tıp, 4 hukuk, 5 diş hekimliği, 4 fizik tedavi ve rehabilitasyon,13 mühendislik ve mimarlık,35 sağlık yönetmenliği ve hemşirelik, 56 eğitim fakültesi, 50 fen ve edebiyat fakültesi, 23 ilahiyat ve din kültürü öğretmenliği, 20 iktisadi ve idari bilimler, 18 kamu yönetimi ve uluslar arası ilişkiler, 62 MYO öğrencisi çıkardı. Dershane, diğer bölümleri kazananlar ile birlikte toplam 302 öğrencisini hayallerine kavuşturdu.

Şırnak birincisi olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Hasan Şengül, başarısını sistemli çalışmaya bağladı. Başarının tesadüf olmadığını söyleyen Şengül, "Bu başarıda emeği geçen aileme çok teşekkür ederim. Dersi derste dinlemek çok önemli. Öğretmenlerimin programlarını aksatmadan uyguladım. Dershane öğretmenlerime bana verdiği kaliteli eğitimden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.