Galatasaray Kafilesi Sivas'a Gitti İstanbul

SARAY KAFİLESİ SİVAS'A GİTTİ

İSTANBUL (A.

SARAY KAFİLESİ SİVAS'A GİTTİ

İSTANBUL (A.A) - 13.08.2010 - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda yarın deplasmanda Sivasspor ile yapacağı ilk maç için bu kente gitti.
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, 2010-2011 sezonunda tüm futbolseverlere iyi sezonlar dilediğini belirterek, 'Galatasaray yeni sezon için hazır. Tüm hazırlıkları yaptık. Sezonu Sivasspor maçı ile açıyoruz. Sivas'a gidiyoruz. Hava şartları nasıl olur bilmiyoruz ama eksik gedik 11 kişi orada sahaya çıkıp, puanımızı alıp döneceğiz' diye konuştu. 
Yalçındağ, takımdaki sakat futbolcuların oyunlarını olumsuz etkileyip etkilemeyeceği şeklindeki bir soru üzerine, 'Hayır, hiçbir şekilde etkilemez. Galatasaray 11 kişi çıkar ve topunu oynar' dedi.
Yeni sezon hazırlıkları ve transferler konusundaki bir soru üzerine de Murat Yalçındağ, 'Transferle ilgili çalışmalarımız transfer süresi bitene kadar devam edecek. Burada, alınacak futbolcunun ekonomisi çok önemli. Onun için ince eleyip sık dokuyoruz' yanıtını verirken, 'Transfer gündeminde yeni bir isim var mı' sorusu üzerine de Yalçındağ, 'Bakalım, göreceğiz' ifadesini kullandı.
Atatürk Havalimanı'ndan özel bir uçakla Sivas'a hareket eden sarı-kırmızılı kafileye yolcular büyük ilgi göstererek, fotoğraf çektirip, imza aldı.
Sarı-kırmızılı takımda Sivasspor maçı öncesi Pino, Elano, Aydın ve Sabri'nin sakatlıkları sürerken, Baros'un takımla çalışmalara başlamış olması yüzleri güldürdü. 

13.08.2010 16:13:47