Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Stk'ları Ziyaret Etti

Anayasa Değişiklik Paketi Referandumu için Bartın'a gelen Ekonomik İşlerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret etti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Stk'ları Ziyaret Etti
Anayasa Değişiklik Paketi Referandumu için Bartın'a gelen Ekonomik İşlerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar ve bazı teşkilat üyeleri ile birlikte Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz'ü makamında ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Bartın TSO Başkanından Bartın'ın ekonomik yapısı ile ilgili bilgiler aldı. Gedikli, "Türkiye'nin kalkınması için her alanda özel sektöre ihtiyaç duyulmaktadır. Türkiye, bir çok dünya ülkesini ekonomik anlamda geride bırakmıştır" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli'nin Bartın TSO ziyareti sırasında Hattat Holding Yeni Projeler Direktörü Tolga Tonguç ve Hattat Holding Halkla İlişkiler Direktörü Onur Yüksel Çağlar da yer aldı. Tonguç, "Bu şans bir daha ele geçmez. Bu ülke böyle bir şansı kaç yılda bir elde edebilir? Buradayız, yatırımlarımız sürüyor. İstihdama katkımız sürüyor. Enerji yatırımlarımız var. Kömür çalışmalarını yapıyoruz" dedi.