Ak Parti Kırşehir İl Teşkilatı Boztepe Ve Kaman'da 'Evet'i Anlattı

AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı, Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan'ında katılımı ile İlçelerde vatandaşa referandum hakkında bilgiler vererek neden "evet" oyu verileceğini anlattı.

Ak Parti Kırşehir İl Teşkilatı Boztepe Ve Kaman'da 'Evet'i Anlattı
İlçe ziyaretlerine başata, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan ile Seçim İşleri Başkanı Salih Çetinkaya, referandum gezileri kapsamında Boztepe ilçesini ziyaret etti. AK Parti Boztepe teşkilatıyla kısa bir toplantının ardından Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın ve AK Parti Boztepe İlçe Başkanı Levent Altuntaş ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.
Milletvekili Mikail Arslan'ın da katıldığı esnaf ziyaretlerinin ardından Malya Devlet Üretme Çiftliğine (TİGEM) geçildi. Burada işçilerle birlikte yemekli bir toplantı gerçekleştiren Vekil Arslan toplantıda işçilerin sorunlarını dinledi. TİGEM'e büyük ölçüde katkı sağlaması beklenen Yamula barajı hakkında bilgi veren Arslan, işletmenin bu baraj sayesinde veriminin kat kat artacağını dile getirdi.
Vatandaşlara referandum'da neden evet oyu kullanılacağını ve sebeplerini açıklayan teşkilat üyeleri toplantının ardından Kaman ilçesine hareket etti.
Kaman AK Parti Teşkilatıyla yapılan toplantının ardından esnaf ziyaretlerine devam eden yetkililer, halka referandum konusunda bilgi verdi. Burada, Milletvekili Arslan,12 Eylül de yapılacak olan referandum için "Evet" oyu istedi. Arslan, Herkesin eşit şartlarda yaşayacağı bir Türkiye hayal ettiklerini halka anlattı.
Öte yandan Milletvekili Abdullah Çalışkan ve İl Genel Meclis Başkanı Av. Erdal Gürsoy, Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti. Şehit aileleri ile birlikte sohbet eden Milletvekili Çalışkan ve İl Genel Meclis Başkanı Av. Erdal Gürsoy, şehit ailelerinden referandum da ' evet ' oyu vermelerini istedi.