Mustafa Ceceli Karaalioğlu Parkı'nda Konser Verecek

Ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Parkı içinde düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında 11 Ağustos tarihinde ücretsiz halk konseri verecek.

Mustafa Ceceli Karaalioğlu Parkı'nda Konser Verecek
Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl Karaalioğlu Parkı içerisinde düzenlediği Ramazan Şenliği'ni bu yıl da sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın organize ettiği Ramazan Şenliği, 11 Ağustos'ta Mustafa Ceceli konseri ile başlıyor. Karaalioğlu Parkı 30 gün boyunca kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak. 21 Ağustos'ta Zekai Tunca, 28 Ağustos'ta Niran Ünsal ve 4 Eylül'de ise Burcu Güneş Karaalioğlu Parkı'nda ücretsiz konserlerle vatandaşlarla buluşacak. Ayrıca 30 gün boyunca her cuma akşamı Sunay Akın 'Mahya Işıkları' gösterisi ile Antalyalılarla biraraya gelecek.
DOLU DOLU EĞLENCE
Büyükşehir Belediyesi'nin Işıklar ve Atatürk Caddesi esnafına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştireceği Ramazan Şenliği'nde her gece, Karagözâ€"Hacivat, meddah, ateşbaz, ortaoyunu, kostümlü karakterler, yüz boyama, bingo, sihirbaz, ibiş, gölge oyunu gibi geleneksel Ramazan eğlenceleri yer alacak. Ayrıca sıraca geceleri, tiyatro gösterileri de gerçekleştirilecek.
İFTAR ÇADIRINDA HER GÜN 2 BİN KİŞİYE YEMEK
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı da her gün Kapalı Spor Salonu yanında bulunan çadırda, Ramazan ayı süresince her gün 2 bin kişiye iftar yemeği verecek. Öte yandan bin 500 kişinin evine sıcak yemek götürülecek. Ayrıca dar gelirli ailelere de gıda yardımı desteğinde bulunulacak.