Mhp Uşak İl Teşkilatından Referandumla İlgili Bilgilendirme Toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak İl teşkilatı 12 Eylül tarihinde halk oylamasına sunulacak Anayasa değişiklik paketi ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Mhp Uşak İl Teşkilatından Referandumla İlgili Bilgilendirme Toplantısı
Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda MHP'nin pakete neden 'hayır' diyeceği anlatıldı, partiye yeni katılanlara rozet takıldı. Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı'nın yanı sıra Kütahya Milletvekili Alim Işık, Afyonkarahisar Milletvekili Abdulkadir Akçan, İl Başkanı Metin Deniz Savaş, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Başbakan'ın gizli gündemini değişiklik paketi ile halkı onaylatmaya çalıştığını iddia etti.
12 Eylül günü ülkücülerin pakete 'hayır' diyerek iktidardan hesap soracağını iddia eden Deniz Bölükbaşı "Türk halkı AK Parti iktidarının bu dayatmasına dur diecek"dedi.İl Başkanı Metin Deniz Savaş ise Uşak'tan 'hayır' oyu çıkacağını ifade ederek teşkilat olarak halka paketteki tuzakları anlatmaya çalıştıklarını söyledi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı toplantıda yaptığı konuşmada şunlara değindi; "Anayasa değişiklik paketi iktidar partisinin bir dayatmasıdır. İktidarın bu dayatmasına halkımız karşı çıkacaktır. Ülkücüler olarak 12 Eylül günü iktidardan hesap soracağız. Bu paketin içinde gizli planlar ve tuzaklar var. Ülkücüler bu tuzağa düşmeyecek. Paketin içinde halkın sorunları yok. Pahalılık, işsizlik yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele yok. Terörle mücadele yok. Açılım projesinin devamı ve iktidarın gizli planları var. Açılım zırvasını daha ileriye götürmek istiyorlar. Habur'da yaşanan görüntüler Türk milletinin vicdanını sızlattı. Yeni Habur vakaları yaşanmaması, iktidarın sivil dikta hevesinin sona ermesi için biz pakete hayır diyoruz"dedi.
Toplantı sonunda Deniz Bölükbaşı ve diğer milletvekilleri katılımcıların sorularını da yanıtlayarak Uşak teşkilatından referandumda hayır sözü istedi.