Kırşehir Emniyeti narkotik köpeği Gold'u tanıttı

Kırşehir'de suç ve suçlularla mücadelede kullanmak üzere narkotik köpeği temin edildi. Adı 'Gold' olan köpeğin, birçok uyuşturucu operasyonunda görev

Kırşehir'de suç ve suçlularla mücadelede kullanmak üzere narkotik köpeği temin edildi. Adı 'Gold' olan köpeğin, birçok uyuşturucu operasyonunda görev alması bekleniyor.

Narkotik köpeği Gold, düzenlenen törenle tanıtıldı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü bünyesinde suç ve suçlularla mücadelede kullanılmak üzere narkotik köpeği ihtiyacı giderildi.

Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan hizmet binalarının açılışı ve narkotik köpeği Gold'un tanıtımı bugün saat 16.00'da gerçekleşti. Programa Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Jandarma Komutanı Albay Osman Uçar, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahmettin Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı. 2010 yılı içerinde Kaçakçılık ve Organize Suçların yeni yerine geçmesi var narkotik köpeği 'Gold'un tanıtılması töreninde ilk olarak Vali Erden Belediye Başkanı Bahçeci'ye teşekkür belgesi verdi.

Daha sonra Kırşehir Emniyet Müdürlüğü bünyesine katılan narkotik köpeği katılımcılara gösteri sundu. Gösteride araç içerisine saklanmış esrar maddesini bulan köpek izleyicilerden tam not aldı. Daha sonra yeni yapılan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü binasını gezen protokol üyeleri, hatıra fotoğrafı çektirdi.