Tayini Çıkan İl Müdürlerine Veda Yemeği

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, tayini çıkan il müdürlerine yemek verdi.

Tayini Çıkan İl Müdürlerine Veda Yemeği
İstanbul Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü'ne atanan Denizli Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Kasım Kayıhan ve Manisa Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğüne atanan Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz onuruna, Vali Yavuz Erkmen tarafından veda yemeği düzenlendi. Polisevi'nde düzenlenen veda yemeğine Vali Yavuz Erkmen, vali yardımcıları, Belediye Başkan Vekili Şamil Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakcı, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İnan Özer, Denizli Barosu Başkanı Adil Demir ve davetliler katıldı.
Manisa Bayındırlık ve İskan İl Müdürü olarak atanan Mustafa Yılmaz, yemekte yaptığı konuşmada tayininin çıkmasının ardından üzüntü ve sevinci bir arada yaşadığını söyleyerek, bugüne kadar Denizli'ye hizmet etmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. İstanbul Bayındırlık ve İskan İl Müdürü olarak atanan Kasım Kayıhan da, Pazartesi gününden itibaren yeni görev yerinde görevine başlayacağını söyleyerek, yeni görev yerinde de aynı başarıyı göstereceğini söyledi.
Vali Yavuz Erkmen ise devlet memuriyetinin hem güzel yanlarının olduğunu hem de üzüntülü anlarının bulunduğunu söyleyerek, "Güzel yönü, hepimiz güzel yurdumuzun dört bir köşesinde görev yapıyoruz. Bu görevleri yaparken her gittiğimiz yerde yeni dostluklar oluşuyor. Ayrılırken ayrı bir hüzne kapılıyoruz. Bugün memuriyetin hem üzüntülü anlarından birini yaşıyoruz, hem de sevinçliyiz. Çünkü arkadaşlarımız ülkemizin çok önemli iki yerinde görev yapacaklar. Biz inanıyoruz ki geride kalan arkadaşlarımız da aynı onların izinde, onların başarısını yeni gelen arkadaşımızla birlikte sürdürecekler" diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri tayini çıkan daire müdürleri Mustafa Yılmaz ve Kasım Kayıhan'a plaket verdi.