Kılıçdaroğlu Ve Baykal Nikah Şahiti İstanbul

CHP İstanbul milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen ile şarkıcı Gökhan Özen evlendi.

  CHP İstanbul milletvekili Mehmet Sevigen ' in kızı Selen Sevigen ile şarkıcı Gökhan Özen evlendi . Selen Sevingen ' in nikah şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan Deniz Baykal yaptı .
Four Seasons Otel ' de düzenlenen nikah , Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından kıyıldı . Nikahta , Selen Sevigen ' in şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan Deniz Baykal yaparken , Gökhan Özen ' in şahitliğini ise merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal ' ın eşi Semra Özal ile sanatçı Ajda Pekkan yaptı .
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu , nikaha , Genel Başkan Yardımcıları Hakkı Süha Okay ve Umut Oran ile İl Başkanı Berhan Şimşek ' le birlikte geldi .
Sevigen , Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri otelin kapısında karşıladı .
Deniz Baykal ' ın ise nikahtan birkaç saat önce otele geldiği öğrenildi .
Nikah töreninin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Mehmet Sevigen , gazetecilere , kendisine ve ailesine büyük ilgi göstererek bu saate kadar bekledikleri için teşekkür etti .
Sevigen , kendisinin Türkiye genelinde birçok dostu olduğunu , ancak onların hepsini düğüne davet edemediğini belirterek , kendilerinden özür diledi .
Oğlunun düğününe 4-5 bin kişinin katıldığını , ancak bu düğünü dar bir çerçevede yaptıklarını belirten Sevigen , gönlü kendileriyle beraber olan tüm dostlarına teşekkür etti .
Sevigen , düğünün çok güzel bir dostluk içinde geçtiğini , Türkiye ve CHP ' nin birlik ve beraberlik içinde olduğunu ifade eden , Türkiye ' nin CHP ' ye ihtiyacı olduğunun görüldüğünü söyledi .
Mehmet Sevigen , şunları kaydetti :
' Bugün burada siyaset hiç olmadı . Bu tamamen aile , dost toplantısıydı . CHP ve bunun dışındaki aileler bir araya gelip çocuklarımızın mutluluğuna şahitlik yaptık . Fidanlarımızı teker teker toprağa verdiğimiz bir günde ülkemizde inanıyorum ki bu vesileyle bütün çocuklarımızın , sizin kaderleriniz güzel olur . Ağıtların , zılgıtların , feryatların çıktığı evlerde inşallah davul-zurna ve halay sesleri yükselir . Bu güzel ülkenin önünün açık olmasını , dostluk , kardeşlik , barış içinde binlerce yıl devam etmesini dilerim . '
Bir gazetecinin , CHP Genel Sekreteri Önder Sav ' ın düğüne neden gelmediğini sorması üzerine Sevigen , kendisini davet ettiğini , ancak onun da kızını evlendirmesi nedeniyle telaşı bulunduğunu söyledi . Sevigen , ' Gelen de sağ olsun gelmeyen de ' dedi .
Basın mensuplarının , Anayasa Mahkemesi ' nin kararına ilişkin parti yöneticilerinin bir açıklama yapıp yapmayacağı yönündeki sorularına karşılık Sevigen , siyaset konuşmayacaklarını ifade ettiklerini , Genel Başkan ve yönetimdeki kişilerin yarın bir açıklama yapacaklarını kaydetti .
Bir gazetecinin , ' Başbakan 3 çocuk öneriyor , siz kaç çocuk bekliyorsunuz? ' sorusu üzerine de Sevigen , gülerek , ' Bu çocukların bileceği bir iş ' yanıtını verdi .
Nikah şahitliği yapan sanatçı Ajda Pekkan da çıkışta çok duygulandığını ve harika bir nikah olduğunu belirterek , hayatında 3 . kez nikah şahitliği yaptığını söyledi .
Pekkan , bu törende çok değer verdiği insanlarla bir arada olduğunu ve onların mutluluğuna katkıda bulunmanın kendisine inanılmaz keyif verdiğini kaydetti .

-KILIÇDAROĞLU İLE BAYKAL AYNI MASADA-

Bu arada , basına kapalı yapılan nikah töreninde Kılıçdaroğlu ile Baykal ' ın aynı masada yan yana oturdukları öğrenildi .
Nikah törenine , Gökhan Özen ' in sanatçı dostlarının yanı sıra CHP milletvekilleri , CHP ' li ilçe belediye başkanları , Onur Öymen , Gürsel Tekin ve ATO Başkanı Sinan Aygün ' ün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı .
Törene , Devlet Bakanları Egemen Bağış ile Faruk Nafiz Özak da çiçek gönderdi .

-AÇIKLAMA YARIN-

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu , nikah töreninin ardından gazetecilerin , Anayasa Mahkemesi ' nin kararına ilişkin soruları üzerine , yarın genel merkezde açıklama yapılacağını söyledi .
CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay da yarın açıklamayı kendisinin yapacağını kaydetti .
07 . 07 . 2010 23 : 40 : 54