Vali Atış, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda incelemelerde bulundu

Adana Valisi İlhan Atış, Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.)'ne bağlı olarak 2010-2011 akademik öğretim sezonunda Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde hi

Adana Valisi İlhan Atış, Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.)'ne bağlı olarak 2010-2011 akademik öğretim sezonunda Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmete girecek Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda incelemelerde bulundu.

Ç.Ü. Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Adem Ersoy, Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İsrafil Uçurum ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu incelemede, eğitim öğretim sezonu başlamadan önce, binada devam eden tadilatta yapılması gereken işlemler ve alınacak tedbirler değerlendirildi.

Okul binası gezisinin ardından, incelemeye katılanlarla birlikte, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda bir durum değerlendirme toplantısı düzenleyen Vali İlhan Atış, Organize Sanayi Bölgesinde açılan Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulunu çok önemsediğini belirtti.

Atış, "Burasını mutlak surette işlevsel bir okul yapmalıyız. Hep beraber bu işi başaracağız. Ben burada öğrenim görecek öğrencilerimizi çok şanslı görüyorum. Çünkü okulumuz, Türkiye'nin en iyi organize sanayi bölgesi içerisinde bulunuyor. Organize Sanayi Bölgesi yönetimi de, okulumuz için her türlü maddi ve manevi desteği yapmaya hazır." dedi.

Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin talebiyle, yönetimce tahsis edilen binada faaliyete geçecek olan Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, öğretim görevlilerinin tamamı doktoralı olmak üzere, elektrik, elektronik, makine ve tekstil tekniği olmak üzere dört bölümde, toplam 240 kişi kapasiteli, her bölüm 30'ar kişiden 120 öğrenciyle, uygulamalı şekilde eğitim ve öğretim verecek.