Nihat Kahveci: '2012 Şampiyonası'nda Olmalıyız' İstanbul

KAHVECİ: '2012 ŞAMPİYONASI'NDA OLMALIYIZ'

İSTANBUL (A.

  KAHVECİ : ' 2012 ŞAMPİYONASI ' NDA OLMALIYIZ '

İSTANBUL ( A . A ) - 06 . 07 . 2010 - Beşiktaş ' ın milli futbolcusu Nihat Kahveci , ( A ) Milli Takım ' ın mutlaka 2012 Avrupa Şampiyonası ' nda olması gerektiğini söyledi .
Spor markası Nike tarafından çekilen , ( A ) Milli Futbol Takımı oyuncuları Arda Turan , Nihat Kahveci , Hakan Balta ile milli basketbolcu Kerem Tunçeri ve ( A ) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ' in oynadığı reklam filmi ' Geleceği Sen Yaz ' ın çekimleri sırasında konuşan tecrübeli futbolcu , gruplarında favori gösterildiklerini anlatarak , şunları kaydetti :
' Bu , Türk Milli Takımı ' nın elde ettiği başarılarından dolayıdır . Ama adım adım gitmeliyiz , her maçı final olarak görmeliyiz . Zorlu bir grup , çünkü artık günümüz futbolunda kolay takım diye adlandırılan takımlar kalmadı . Herkes mücadele ediyor . Biz de ilk maçtan son maça kadar çok ciddi bir şekilde her maçı final havasında yaşayarak oynamalıyız . Çünkü ne olursa olsun 2012 Avrupa Şampiyonası ' nda olmalıyız . '
( A ) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ' in takıma büyük katkısı olacağını düşündüğünü ifade eden Nihat , ' Tabii ki Türk Milli Takımı ' nın hiçbir zaman reklama ihtiyacı yoktur , ama sonuçta çok kariyerli ve dünya tarafından takip edilen bir hoca . Bu bakımdan ülkemiz futbolu adına çok önemli olduğunu düşünüyorum . Biz de en kısa zamanda onunla uyum sağlayıp , onun istediklerini sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapacağız . Çünkü dediğim gibi kesinlikle 2012 Avrupa Şampiyonası ' nda olmalıyız ' diye konuştu .

06 . 07 . 2010 13 : 22 : 46