Hadak Erciyes Zirve Tırmanışı Kampı Başarıyla Tamamlandı

Kayseri'de, her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 16.'sı gerçekleştirilen HADAK Erciyes Zirve Tırmanışı ve Sütdonduran Kampı başarıyla tamamlandı.

Hadak Erciyes Zirve Tırmanışı Kampı Başarıyla Tamamlandı
Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Merkezi (HADAK) tarafından düzenlenen Erciyes Zirve Tırmanışı ve Sütdonduran Kampı Türkiye genelinden katılan yaklaşık 350 sporcunun katılımıyla tamamlandı.
Açılış törenine Emekli Müsteşar Yardımcısı Tümgeneral Hakkı Yılmaz Çiyan, Emekli Tümgeneral Reha Taşkesen, Hacılar Kaymakamı Harun Öksüz, Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Ahmet Herdem, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca, Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Yardımcısı Mükremin Çepni, İşadamları ve Türkiye genelinden yaklaşık 350 sporcu katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Ahmet Herdem, Hacılar'da birlik ve beraberliğin önemine değinerek başladığı konuşmasına şu sözlerle devam etti.
"Hacılar'da bir iş yapılacaksa mutlaka birileri işin bir ucundan tutuyor. Dağcılık ve kayak işinde de tüm işadamlarımız destek veriyor. Kulübümüzün bütçesini iş adamlarımız oluşturuyor" dedi.
Erciyes projesi ile ilgili de katılımcılara bilgiler veren Başkan Herdem, bu yıl 16.'sı gerçekleştirilen Erciyes Zirve Tırmanışı ve Sütdonduran kampına başta Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak olmak üzere emeği geçen tüm işadamlarına teşekkür etti.
Daha sonra konuşan Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca ise HADAK kulübünün yaptığı bu etkinlikle Türkiye'de birçok kulübe örnek teşkil ettiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Boydak'da işadamları olarak HADAK kulübüne her türlü desteği verdiklerini, bu etkinliklerin artarak devam etmesini istediklerini belirtti.
Son olarak konuşan Hacılar Kaymakamı Harun Öksüz ise dağcılık faaliyetlerinin adrenali yüksek olan bir spor olduğunu ifade ederek, bunu da HADAK Kulübünün başarı ile gerçekleştirdiğini söyledi.
4 grup halinde yaklaşık 60 sporcunun zirve tırmanışı gerçekleştirdiği etkinlikte, sporcular adına 9'ncu zirve tırmanışını gerçekleştiren Emekli Müsteşar Yardımcısı Tümgeneral Hakkı Yılmaz Çiyan'a, Başkan Ahmet Herdem adına HADAK Yönetim Kurulu üyesi Rasim Kahraman tarafından Erciyes tablosu hediye edildi.
Emekli Tümgeneral Çiyan'da aşık olduğu Erciyes'in tablosunu almaktan mutlu olduğunu belirterek, Başkan Ahmet Herdem'e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.