Masa Dağı'na yapılacak seyir terasının projesi tamamlandı

Antalya'nın Kepez ilçesinde Masa Dağı'na yapılacak seyir terasının projesi tamamlandı. Söz konusu proje ile denizin, dağların ve şehir merkezinin kuşb

  Antalya ' nın Kepez ilçesinde Masa Dağı ' na yapılacak seyir terasının projesi tamamlandı . Söz konusu proje ile denizin , dağların ve şehir merkezinin kuşbakışı izlenebildiği bölgenin cazibe merkezi haline getirilmesi hedefleniyor .

Kepez Belediyesi ' nden Çankaya Mahallesi ' ndeki Barış Manço Bulvarı ' nın yanındaki 15 dönümlük araziye yapılacak seyir terası ile ilgili açıklama yapıldı . İhalenin yapılmasının ardından başlanılacak projeye göre parkta 200 metre koşu parkuru ve basketbol sahası olacak . Güneş saatinin yanı sıra , su gösteri havuzunun da bulunacağı bölgede gül ve erguvan bahçeleriyle süslenmiş piknik alanları yer alacak . Yapay şelale , seyir terasları , oturma alanları , çocuk oyun grubu ile 46 araçlık otopark da bulunacak .

Başkan Hakan Tütüncü de , Masa Dağı bölgesini , seyir terası projesi ile Antalyalıların , kente gelenlerin ' Hadi gidelim ' diyecekleri bir dinlenme ve eğlence mekânı haline getirmek istediklerini söyledi .