Agd Genel Başkanı Tongüç'ten Sağduyu Çağırısı

Gaziantep'te bulunan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkanı İlyas Tongüç, son günlerde yaşanan üzücü gelişmeleri dernek olarak kınadıklarını belirterek, millete sağduyu çağırısında bulundu.

AGD'nin Şube Başkanları ve Şube sorumluları toplantısına katılan İlyas Tongüç, Türkiye'nin geleceğini karartmak için pusuya yatan kirli ve karanlık güçlerin, gençliğin üzerindeki ellerini çekmelerini istediklerini belirtti.
Ülkenin ve gençliğin anarşi ortamına sürüklenecek mecalinin kalmadığını vurgulayan Tongüç, "Gençlerimizin önünde işsizlik, ahlaki tahribat, gibi birçok sorun dururken, teröre malzeme edilmesi son derece tehlikelidir" dedi.
Vatandaşlara sağduyu çağrısında bulanan Tongüç, "Ülkemizin problemlerini çözmek için çareyi terörde, kurşunda, kavgada arayanlar hem kendilerini hem de geleceğimizi hüsrana uğratacaklarının bir an önce farkına varmalıdır" diye konuştu.
"Ülkemizde ufacık problemlerin dahi büyük sosyal patlamalara neden olduğunu hep birlikte görüyoruz" diyen Tongüç, "Bu yüzden sorumluluk mevkiinde olanları dikkatli davranmaya çağırıyoruz. Artık üzerimizde oynanan oyunları bozmanın vakti gelmiştir. Gençliğimizi ve geleceğimizi kaos ve kargaşaya kurban etmeyelim. Gençlerimizi tekrar meydanlara sürüp onların sırtından ülkenin geleceğini yok etmeyi amaçlayanlara fırsat vermeyelim. Artık galeyan yerine aklı, anarşi yerine sağduyuyu, kavga yerine kardeşliği,
merminin yerine bilgiyi koymanın vakti gelmiştir" şeklinde konuştu.