Kırşehir Belediyesi 140 çocuğu sünnet ettirdi

Kırşehir Belediyesi'nin düzenlediği sünnet şöleni kapsamında 140 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Azerbaycan Yürüyüş Parkı'nda düzenlenen sünnet ş

Kırşehir Belediyesi'nin düzenlediği sünnet şöleni kapsamında 140 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Azerbaycan Yürüyüş Parkı'nda düzenlenen sünnet şölenine Vali M. Ufuk Erden, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, TSO Başkanı Müfit Göçen, KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kırşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisinin ardından bir konuşma yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, sünnet şölenini geleneksel hale getirdiklerini belirterek, "Erkekliğe ilk adım olan sünnet şöleninde bu yıl 140 çocuk sünnet edildi." dedi.

Yapılan yatırımları da halkla paylaşan Bahçeci şunları söyledi: Ayağımızı yorganımıza göre uzatacak ve kaynaklarımızı direk halkımıza ulaşacak şekilde kullanacağız. Ramazan ayında da iftar çadırımızı açacak ve çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Milletimizden aldığımız paraları doğru yerlere harcamaya dikkat ediyoruz. Eski belediye döneminde kalan yaklaşık 20 milyon TL borcumuzu ödedik. Bunun yanı sıra, hal binasının temelini ve hayvan barınma merkezinin açılışlarını yaptık. Açılışlar yapmaya devam edeceğiz."

Konuşmanın ardından Vali Erden ve beraberindeki protokol üyeleri sünnet yapılan çadıra giderek, sünnet edilen çocukları teselli etti. Şölen öğleden sonra çeşitli konser ve gösterilerle devam edecek.