Beşiktaş, Victoria Plzen maçı için Prag'a gitti

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Çek Cumhuriyeti temsilcisi Victoria Plzen ile karşılaşacak olan Beşiktaş Prag'a gitti.

Siyah - beyazlı kafilede Başkan Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyeleri de bulunuyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan ve buradan da Sabiha Gökçen Havalimanı'na geçen siyah - beyazlı ekip Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a hareket etti.
Beşiktaş'ta Victoria Plzen maçı kadrosuna dün imza atan ve işlemleri yetişmeyen Guti ile birlikte sakatlıkları bulunan kaleci Rüştü Reçber, Yusuf Şimşek ve Rıdvan ile birlikte, takımda kalıp kalmayacağı netlik kazanmayan Ferrari, İsmail Köybaşı, Uğur İnceman, Ersan ve Onur yer almadı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaştığı ve ilk maçta 3-0, rövanşta ise 4-0 yendiği Vikingur maçlarında kadroya alınmayan Hilbert ile Holosko Victoria Plzen maçı kadrosuna alındı.
Beşiktaş'ta Alman teknik direktör Schuster'in belirlediği 18 kişilik oyuncu kadrosundaki isimler şöyle; Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Zapotocny, Fabian Ernst, Quaresma, Sivok, Hilbert, Tabata, Erhan Güven, Necip Uysal, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci, Delgado, Mert Nobre, Holosko, Bobo.

Beşiktaş, Victoria Plzen maçının son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı Letna Stadı'nda akşam saatlerinde yapacak. Teknik direktör Bernd Schuster antrenman öncesinde de bir basın toplantısı düzenleyecek.
Samanyolu Haber