Büyük Ankara Festivali Başladı Ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Uluslararası Büyük Ankara Festivali' başladı.

  Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ' Uluslararası Büyük Ankara Festivali ' başladı .
Festival kapsamında , Atatürk Kültür Merkezi ' ndeki ( AKM ) alanda Büyükşehir Belediyesinin birimleri , ilçe belediyeler tanıtım stantları oluşturdu .
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de AKM ' de festivale katılan Ankara Sanayi Odasının standının açılışına katıldı .
AKM alanında , alışveriş stantları da kuruldu . Festivale katılanlar çeşitli lezzetleri tatmanın yanı sıra , kaliteli ürünleri ucuza alma imkanı da bulabiliyor .
Festivalin ilk gününde serbest stil motokros gösterileri nefes kesti . Oluşturulan özel platformda , uzman isimlerin , motosikletleriyle yaptıkları akrobatik hareketler , izleyenlerden alkış aldı .

-FESTİVALE YILDIZ YAĞACAK-

Büyük Ankara Festivali ' nde , çok sayıda ünlü sanatçı sahne alacak . Festivalin konserler dizisi İbrahim Tatlıses ile başlayacak . Tatlıses , akşam saat 20 . 30 ' da Başkentlilerle buluşacak .
AKM ' de dokuz gün boyunca Kutsi , Ziynet Sali , Mustafa Ceceli , Bengü , Ebru Gündeş , Zara , İsmail Türüt , Sami Savni Özer , Erkan Mutlu , Sümer Ezgü , Işın Karaca , Ferhat Göçer , Safiye Soyman , Gülşen ve Orhan Ölmez konserleri düzenlenecek .
Festival kapsamında , Büyükşehir Belediyesinin gelenekselleştirdiği toplu nikah töreni de düzenlenecek . Sanatçı Ferhat Göçer ve Safiye Soyman ' ın sahne alacağı gecede , 210 çifte düğün töreni yapılacak .
03 . 07 . 2010 19 : 16 : 35