Büyük Ankara Festivali başladı

Ankara'da artık geleneksel hale gelen Büyük Ankara Festivali 37'incisi başladı. Festival kapsamında saat 20.30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde İbrahim T

  Ankara ' da artık geleneksel hale gelen Büyük Ankara Festivali 37 ' incisi başladı . Festival kapsamında saat 20 . 30 ' da Atatürk Kültür Merkezi ' nde İbrahim Tatlıses konser verecek .

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kültür ve Sosyal İlişkiler Dairesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Vural Büyük Ankara Festivali ile ilgili bilgi verdi . Vural tatile gidemeyen Ankaralıya yaz eğlencesi olarak düzenlediklerini belirterek geçen sene olduğu gibi bu sene de günde 100 bin kişinin üzerinde ziyaretçi beklediklerini söyledi . Vural güvenlik önlemleri ile ilgili soruya ise yaklaşık bin yüz kişilik özel güvenlik ile alanı koruduklarını bunun yanında zabıta ve polislerle de koordineli çalıştıklarını kaydetti . Ayrıca girişlerde ziyaretçilerin X-Ray cihazları ile arandıklarını da sözlerine ekledi .

Büyük Ankara Festivalinde yok yok . Çocuklar için eğlenceli mini lunapark , şişme eğlence alanları . Büyükleri ise çeşitli kurum ve kuruluşların kurulduğu standlarda ucuz alış-veriş bekliyor . Ayrıca Ankara ' nın önemli yerlerinin de birer minyatürü sergileniyor . 11 Temmuza kadar devam edecek festivalde bir çok ünlü de konser verecek .