CHP Giresun İl Başkanı Gezmiş'den, Milletvekili Canikli'ye tepki

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletv

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'ye tepki gösterdi.

Gezmiş, yaptığı yazılı açıklamada, Canikli'nin Belediye Başkanı Aksu'yu siyasi şov yapmakla itham ettiğini hatırlattı. Canikli'nin, Giresun'a yapacakları hizmetler üzerinde çalışmalar yapmasını isteyen Gezmiş, "Yaklaşık 8 yıllık AK Parti hükümeti döneminde ilimize istihdam yaratacak hiçbir yatırım gelmediği gibi Giresun ekonomisini ayakta tutan SEKA Aksu Kağıt Fabrikası, Giresun Limanı, Fiskobirlik gibi yatırımları da hükümet eliyle yok edilmiştir. Görüyoruz ki, sayın Canikli çaresizliğini Giresun Belediye Başkanımız Sayın Kerim Aksu'ya saldırmakla göstermektedir. Siz eğer televizyon seyrediyorsanız anaların gözyaşlarını dindirin, terörü bitirin. 8 sene önce çalışır vaziyette olan bin 500 işçinin çalıştığı SEKA Aksu Kağıt Fabrikası'nın haline bakın. Her seçim öncesi söz verdiğiniz OR-Gİ Havaalanı ve Eğribel Tüneli için bütçeden kaç lira ödenek ayırdığınızı açıklayın. Fındık fiyatını konuşun. Fındık üreticilerinin ne yapacağını ve Fiskobirlik'in ne olacağını açıklayın. Köy haline getirdiğiniz Giresun'daki işsizliği nasıl çözeceğinizi açıklayın." dedi.

Canikli'nin Giresun milletvekili, Kerim Aksu'nun da Giresun Belediye Başkanı olduğunu hatırlatan Gezmiş, "Kimin hizmet etmek istediğinin, kimin siyasi şov yaptığının takdirini saygıdeğer Giresun halkının takdirine bırakıyoruz. Herkes işini yaparsa Giresun halkının kazançlı çıkacağının bilinmesini istiyoruz. Sayın Canikli'yi asıl işi olan Giresun'a hizmet etmeye ve belediyeyi rahat bırakmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.