Ünlü Modacı Cemil İpekçi'den 'Kağıtların Gölge İle Dansı'

Türkiye'nin önemli tasarımcılarından Cemil İpekçi, farklı bir defile ile 26-28 Ağustos 2010 tarihinde CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan İstanbul Fashion Fair'in açılış gecesini renklendirecek

Ünlü Modacı Cemil İpekçi'den 'Kağıtların Gölge İle Dansı'
Türkiye'nin önemli tasarımcılarından Cemil İpekçi, farklı bir defile ile 26-28 Ağustos 2010 tarihinde CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan İstanbul Fashion Fair'in açılış gecesini renklendirecek.
Moda dünyasının merakla beklediği fuarın açılışında Cemil İpekçi, tamamı kağıttan oluşan 35 parçalık özel koleksiyonunu sergileyecek. Türkiye'de ilk kez sergilenecek ve kağıtların gölge ile dansını anlatan "Yansıma" isimli defile, ünlü koreograf Yasin Soy tarafından sahnelenecek. Defileye ünlü mankenler katılacak.
Birbirinden ünlü firmaların en yeni kreasyonlarını sergileyeceği fuarda, ulusal ve uluslararası markalar ve markalaşma sürecinde olan tüm sektör şirketleri olacak. Moda dünyasını tek çatı altında toplamaya hazırlanan ve 1994 yılından bu yana CNR tarafından organize edilen İstanbul Fashion Fair, 14 ülkeden 100'ün üzerinde firmanın katılımı ile düzenleniyor. 10 binin üzerinde ziyaretçinin beklendiği fuara yurtdışından da çok sayıda alım heyeti ve ziyaretçi gelecek.