Kızılay Genel Başkanı Küçükali'den Başkan Ergün'e Ziyaret

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi ve Uzunlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Numan Uzun ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti

Kızılay Genel Başkanı Küçükali'den Başkan Ergün'e Ziyaret
Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi ve Uzunlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Numan Uzun ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti.
Kızılay'ın Manisa'daki yatırımlarını incelemek üzere Manisa'ya geldiklerini ifade eden Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Kızılay'a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Ziyarette aynı zamanda Kızılay Yönetim Kurulu üyesi olan danışman Alparslan Ustamehmetoğlu da hazır bulundu. Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e üzerinde 'Türk Kızılayı' yazılı bir vazo hediye etti. Ziyaretlerinden dolayı Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ve beraberindekilere teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Kızılay Genel Başkanı Küçükali'ye içerisinde Mesir Macunu ve Manisa'yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı bir çanta takdim etti. Kızılay'ın Manisa'daki yatırımlarını incelemek üzere Manisa'ya geldiklerini ifade eden Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Kızılay'a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.