Fiat, tüm araçları filmle kaplayacak

Tofaş çatısı altında üretilen Fiat, satış sonrası cam ve boya koruma filmi hizmeti sunmaya başladı.

Fiat'tan yapılan yazılı açıklamada, firmanın sa

Tofaş çatısı altında üretilen Fiat, satış sonrası cam ve boya koruma filmi hizmeti sunmaya başladı.

Fiat'tan yapılan yazılı açıklamada, firmanın satış sonrası hizmetler kapsamında sunduğu cam ve boya koruma filmi hizmetinin bütün markalar için geçerli olduğu belirtildi.

'Solar Gard' markalı ürünlerle sunulan Fiat'ın cam ve boya koruma hizmeti kapsamında, renkli cam filmi, şeffaf ve renkli güvenlik filmi ve gövde boya koruma filmi uygulaması gerçekleştiriliyor. Kampanyada solma ve renk atmaya karşı 5 yıl ürün garantisi veriliyor.

UV ışınlarını yüzde 99 oranına kadar geri çevirerek araç içindeki sıcaklığı ve parlaklığı azaltan 3 renk alternatifli cam filmi uygulaması, daha serin sürüş sağlayarak klima performansını artırması ve araç içindeki koltuk döşemelerinin renk değişimini de engelleyebilmesiyle artı fayda sağlıyor.

Araçların camına güç uygulayarak kırılma ihtimaline karşı koruma sağlayan güvenlik filmi uygulaması, olası bir kaza anında camların bütün olarak yerinde kalmasını sağlayarak yaralanmaları engelleyebiliyor. Aynı zamanda UV ışınlarına karşı da koruma sağlayan güvenlik filmleri de 3 farklı renk alternatifiyle tercih edilebiliyor.