Fenerbahçe'nin Borcu 189,3 Milyon Lira İstanbul

Fenerbaçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısı yapıldı.

Fenerbaçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısı yapıldı.
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, Yüksel Günay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler Nihat Özdemir, Cihan Kamer, Şekip Mosturoğlu, Vedat Olcay, Mithat Yenigün, Abdullah Kiğılı, Hüseyin Topbaş, Yasemin Merçil ve Hakan Dinçay da hazır bulundu.
Yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan kulüp başkan vekili Nihat Özdemir, çok istemelerine rağmen geçen sezon futbol takımının son maçta atamadığı bir gol sonucunda şampiyonluğu kaçırdığını hatırlatarak, yönetim kurulu olarak üzerlerine aldıkları sorumluluk duyguları içinde gerekli önlemleri alma çabasına girdiklerini ifade etti.
Christoph Daum ile olan sözleşmelerini karşılıklı feshettikten sonra futbol takımı teknik direktörlüğüne getirdikleri Aykut Kocaman'ın başarılı olacağına yürekten inandıklarını kaydeden Özdemir, 'Sayın Aykut Kocaman kamp ve transfer çalışmalarına başlamıştır. Kamp çalışmaları olumlu geçmiştir' diye konuştu.

-DENETLEME KURULU RAPORU-

Denetleme kurulu raporunda, kulübün 30 Haziran 2010 tarihine kadar tahakkuk eden borç toplamının 189 milyon 320 bin 818 lira olduğu açıklandı.
Kulübün 2015 yılına kadar ödemesi gereken bu borcu bulunurken, geçmiş yıllardaki kar payı gelirleri dikkate alındığında, 2011, 2012, 2013, 2014 ve 2015 yıllarında Fenerbahçe Sportif A.Ş'den her yıl için ortalama 108.3 milyon lira kar payı beklentisi olduğu kaydedildi.

24.07.2010 13:49:38