Aslı Baş'ı balkondan atlarken gördük

Aslı Baş'ı üçüncü kattan atlarken gördük! Kendini boşluğa öylece bıraktı!. Bu ifadeler kafaları karıştırdı... Görgü tanıkları, Clup Flipper'ın sahibi Ahmet Bayer'in villasında 3. kattan düşüp ölen manken Aslı Baş'ı balkondan atlarken gördüklerini iddia etti.

Aslı'yı üçüncü kattan atlarken gördük!

Bu ifadeler kafaları karıştırdı... Görgü tanıkları, Clup Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer’in villasında 3. kattan düşüp ölen manken Aslı Baş’ı balkondan atlarken gördüklerini iddia etti.

2003’TE düzenlenen Miss Model of the World yarışmasını kazanarak en iyi manken seçilen Aslı Baş’ın (32), tatil yapmak üzere gittiği Bodrum’da 3. kattan düşerek ölmesi büyük üzüntü yarattı. Mankenler kraliçesinin şüpheli ölümü üzerine ilk olarak Aslı Baş’ın sevgilisi olduğu iddia edilen turizmci Ahmet Bayer’in ifadesini alan jandarma daha sonra 4 otel görevlisinin ifadesine başvurdu. Bayer ve görevliler Baş’ın çok alkol aldığını ve balkondan dengesini kaybederek düşmüş olabileceğini söyledi. Ancak olay sırasında otelin bahçesinde gezen 3 ayrı görgü tanığı ise Aslı Baş’ın intihar ettiğini söyledi. Görgü tanıklarının ifadelerinde “Biz aşağıdaydık. Onu balkondan aşağıya atlarken gördük” dedikleri öğrenildi.

CİNAYET YA DA İNTİHAR DEĞİL

İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside ise genç mankenin kafatasında çatlaklar bulunduğu ve vücudunda çürükler olduğu belirlendi. Ölüm nedeni olarak ‘Düşmeye bağlı ölüm’ gösterilen raporda olay sırasında Baş’ın alkollü olup olmadığı henüz belirlenemedi. Cenazeyi almaya gelen Baş’ın babası ve ağabeyi çıkan haberlere tepki gösterdi. Bir yakını, “Görgü tanıklarıyla konuştuk. Aslı dengesini kaybedip düşmüş. Cinayet veya intihar olduğu konusunda içimizde hiçbir şüphe yok” dedi.
Kızının cenazesini gözyaşlarıyla alan baba Mehmet Yavuz Baş (62) “Kızım, İstanbul, İzmir, Ankara, Bodrum arası mekik dokuyordu. Hayata bağlı, sevecen, tam bir dünya insanıydı. Bir sıkıntısı derdi yoktu. Benim tek suçum ona sosyalleşmeyi öğretmekti” dedi.

‘'HAKSIZLIK EDİYORLAR'

Kızının Bayer’le ilişkisi olup olmadığı yönündeki soruya baba Baş “Öldüğü için ona böyle bir yakıştırmada bulunuyorlar. Kızım belden aşağısı tutmayan o adamı acıma duygularıyla seviyordu. O sırada 7-8 kız arkadaşı daha oradaydı. Onlara neden böyle yakıştırmada bulunmuyorlar? Kızım da beni mahçup edecek ve yüzümü kara çıkaracak hiçbir şey yapmadı” dedi. Aslı Baş’ın bağlı bulunduğu Esline Mankenlik Ajansı’nın sahibi Esra Keskinol ise “Aslı’yı tanıdığım kadarıyla intihar edeceğini düşünmüyorum” diye konuştu.

SEVGİLİSİNDEN 3 AY ÖNCE AYRILDI

Aslı Baş’ın yaklaşık 1 yıl kadar THY’de görevli kabin memuru Emir Tarkan’la birlikte olduğu ve Tarkan’dan üç ay önce ayrıldığı öğrenildi. Baş’ın facebook’taki sayfasında Tarkan’la birlikte çekilen fotoğraflarının yer alması dikkat çekti.

‘AHMET BENİMLE İLGİLENMİYOR’

Aslı Baş’ın adı bir dönem Clup Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer ile aşk dedikodularına karışmıştı. Temmuz ayının 15’inden beri Bayer’in tatil köyünde tatilini geçiren ünlü mankenin yakın arkadaşlarına “Artık Ahmet benimle eskisi gibi ilgilenmiyor” dediği öne sürüldü.

Vatan