Fenerbahçe'ye yenilen Galatasaray, basına kapalı çalıştı

Galatasaray, dün akşam oynadığı ve Fenerbahçe'ye 1 - 0 kaybettiği Spor Toto Dostluk Kupası maçının ardından kamp çalışmalarına yaptığı antrenmanla dev

Galatasaray, dün akşam oynadığı ve Fenerbahçe'ye 1 - 0 kaybettiği Spor Toto Dostluk Kupası maçının ardından kamp çalışmalarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Karşılaşmanın 14. dakikasında 10 kişi kalan Fenerbahçe'ye kaybetmenin yanı sıra maçtan sonra kamp yerine dönerken taraftarların takım otobüsünün önünü keserek kaptan Arda ve Sabri ile tartışmalarının moral bozukluğunu da yaşayan oyuncuların oldukça isteksiz olduğu öğrenildi.

Basına ve taraftara kapalı yapılan antrenmanla kamp çalışmalarına devam eden sarı - kırmızılı oyuncular Teknik Direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde yaklaşık 1 saat 30 dakika çalıştılar.

Antrenmanın, oyuncuların yaptığı düz koşu, açma ve germe hareketleriyle başladığı belirtilerek, ''İkinci bölümdeki topla fizik koordinasyon çalışmasının ardından son bölümde iki grup hâlinde çift kale maç yapıldı. Kaleciler Ufuk Ceylan, Aykut Erçetin, Emirhan Ergün ve Eray İşcan, antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde çalıştılar. İdman, soğuma hareketlerini takiben tamamlandı.'' denildi.

Sarı - kırmızılı ekibin skat oyuncuları ile ilgili bilgilerdin de verildiği açıklamada, ''Sol arka adalesindeki problem nedeniyle bir süredir takımla birlikte idmana çıkamayan Çağlar Birinci, antrenmanın tamamında yer aldı.'' ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca dün oynanan Fenerbahçe maçında aldıkları darbeler nedeniyle Ali Turan ve Musa Çağıran'ın, sabah idmanında yer alamadıkları ve oyuncuların tedavilerine sağlık merkezinde başlandığı belirtildi.

Sağ aşil tendonundaki rahatsızlığı süren Milan Baros, takımdan ayrı özel çalıştı. Sakatlıkları süren Anıl Dilaver (ayak bileği) ve Aydın Yılmaz'ın (üst arka adale) tedavilerine otelde kurulan sağlık merkezinde devam edildi.

Galatasaray'da oyuncuların öğleden sonrayı masaj ve tedaviyle geçireceği açıklandı.