Faslı Belediye Başkanları Beylikdüzü Belediyesini Ziyaret Etti

Faslı belediye başkanları, yerel yönetimler hakkında bilgi almak ve kent bilgi sistemini incelemek amacıyla Beylikdüzü Belediyesi'ni ziyaret etti.

Beylikdüzü Belediyesi'ni ziyaret eden Faslı Belediye Başkanları Başkan Yusuf Uzun tarafından karşılandı. Toplantı sonrasında onurlarına verilen yemeğe katılan belediye başkanlarına, yemek sonrasında bölge gezisi yaptırıldı. Bölgeyi gezen ekip, düzenli yapılaşmayı beğeniyle karşıladı.
Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Yusuf Uzun, Faslı belediye başkanlarını Beylikdüzü'nde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. "Türkiye'de merkezi yönetimler yetkilerinin büyük kısmını yerel yönetimlere devretti. Yerel yönetimler merkezi yönetimlere nazaran halk ile çok daha iç içe. Demokrasi yerelde başlar, hizmet yerelde başlar" diyen Uzun, Fatih sultan Mehmet'in belediyeciliği tanımlayan sözüne atıfta bulunarak "Şehri abad etmek, halkın gönlünü almak demektir" şeklinde konuştu.

"Vatandaşla yerel yönetimler arasında bir gönül bağı oluşması gerekir. Vatandaş, yerel yönetimlerle çok rahat iletişim kurabilmelidir. Vatandaş aradığı zaman ulaşabilmeli, yerel yönetimler de vatandaş ile yakın temas halinde olmalıdır, bizde iletişim esastır" diyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, misafirlerle de teker teker ilgilendi.
Birçok belediye tarafından dikkatle takip edilen kent bilgi sistemi, Faslı Belediye Başkanları tarafından da ilgiyle incelendi. Yerel yönetimler tarafından hızla uygulanmaya başlanan sistemin tanıtımı, Başkan Yardımcısı Zeki Çanakçı tarafından yapıldı. Sunum misafirler tarafından dikkatle takip edildi.
Beylikdüzü Belediyesi'nin misafirperverliğinden övgüyle bahseden belediye başkanları, gösterilen ilgiye teşekkür etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında birlik ve beraberlik mesajları verildi.