Vali Çiçek, yuvada kalan kimsesiz çocuklarla buluştu

Iğdır Valisi Amir Çiçek, Hacı Ali Parim Çocuk Yuvası'nda kalan 25 kimsesiz çocuklarla bir araya geldi. Vali Çiçek, çocuklarla yemek yiyerek sohbet ett

Iğdır Valisi Amir Çiçek, Hacı Ali Parim Çocuk Yuvası'nda kalan 25 kimsesiz çocuklarla bir araya geldi. Vali Çiçek, çocuklarla yemek yiyerek sohbet etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Hacı Ali Parim Çocuk Yuvası'nda bulunan çocuklar için Mithatpaşa Kebap Sarayı'nda bir program düzenledi. Programa Iğdır Valisi Amir Çiçek, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, kurum amirleri ve yuvada kalan 25 çocuk katıldı.

Yuvadaki çocuklarla bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Vali Amir Çiçek, "Bu çocuklarımız bizim birer parçamız. Bu çocuk yuvası, bizim büyük ailemizdir. Onları zaman zaman ziyaret ediyoruz, birlikte geziyoruz. Bu gün de İl Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği programla çocuklarımızla beraberiz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Burada yetişen çocuklar inşallah okuyarak gelecekte vatanına milletine hayırlı insanlar olacak."

Iğdırlı vatandaşlardan zaman zaman çocukları ziyaret etmelerini ve onlarla sevgilerini paylaşmalarını isteyen Çiçek, "Bu yuvadaki çocuklar hepimizin çocukları, hepimiz onlara sahip çıkmalıyız." ifadelerini kullandı.

İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ise Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman kimsesiz ve yardıma muhtaçların yanında olduklarını söyledi. Tonbul, "Toplum Destekli Polis Şubesi olarak sık sık bu tür etkinlikler düzenleyerek yuva çocuklarını sevindiriyoruz." diye konuştu.