Simav'ın Çitgöl Beldesinde 'Birlik Ve Kardeşlik Gecesi'

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl Beldesi Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 'birlik ve kardeşlik gecesi'ne Ömer Döngeloğlu ve Abdurrahman Önül katıldı.

Simav'ın Çitgöl Beldesinde 'Birlik Ve Kardeşlik Gecesi'
Geceye Simav ilçe Kaymakamı Adem Başoğlu, Çitgöl Belediye Başkanı Recep Yalçın, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Nazlı, AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, bazı beldelerin belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, Çitgöl belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Kütahya İl Genel Meçlis Başkanı Şükrü Nazlı, yaptığı konuşmada, içinde bulunduğumuzbun günlerin önemine değinerek birlik ve beraberlik ve karşılıklı dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğunu belirterek, "Bu ülkede yaklaşık 30 yıldır devam eden terörün bir pazarı, sektörü, piyasası oluşmuştur ve terörün bitmesinden, kardeşliğin pekişmesinden dolayı rantlarını kaybecek kesim bu gün ciddi bir rahatsızlık içindedir.Bu ülkede gençlerin ölümüne annelerin ağlamasına, kan ve göz yaşının sel olup akamsına artık daha fazla tahammülümüz yok. Hükümetimiz gecesini gündüzne katarak çalışmalarını sürdürüyor: Bizlerde bu ülkenin insanları olarak,cekilen bu ısdıraplardan içi sızlayan yüreği yananlar olarak üzerimize düşen görevi yapmamız gerekir" dedi.
Gecenin sonunda Kaymakam Adem Başoğlu ve İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Nazlı Ömer Döngeloğlu ve Abdurrahman Önül'e hediyelerini, Belediye Başkanı Recep Yalçın ve Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Türk plaketlerini taktim ettiler.