Ribery&Benzema’ya fuhuş sorgusu - SPOR

Fransa Milli Takımı’nın iki yıldızı, yaşı küçük bir kızla para karşılığı birlikte oldukları gerekçesiyle haklarında açılan dava çerçevesinde, sorgu hakimine 7 saat ifade verdikten sonra serbest bırakıldı



Fransa Milli Takımı’nın iki yıldızı, yaşı küçük bir kızla para karşılığı birlikte oldukları gerekçesiyle haklarında açılan dava çerçevesinde, sorgu hakimine 7 saat ifade verdikten sonra serbest bırakıldı

Fransa’da Dünya Kupası’ndan önce patlak veren fuhuş skandalı nedeniyle, milli futbolcular Frank Ribery ve Karim Benzema dün ahlak polisi tarafından gözaltına alındı. Zahia Dehar isimli 18 yaşından küçük telekız, polise verdiği ifadede Bayern’li Ribery, Real Madrid’li Benzema ve Panathinaikos’lu Sidney Govou ile para karşılığında birlikte olduğunu söylemişti. 

İTİRAF EDİP ETMEDİKLERİ BELİRSİZ

Dehar, bir gece kulübüne yapılan baskın sırasında sorgulanmış ve üç futbolcuyla geceliği 3 bin euro’ya birlikte olduğunu ileri sürmüştü. Polis tarafından dün sabah gözaltına alınan Ribery ve Benzema, Paris’te bir sorgu hakimine yaklaşık 7’şer saat ifade verdikten sonra, akşam saatlerinde serbest bırakıldı. Adli kaynaklar, ifadelerle ilgili bilgi vermedi.

3 YILA KADAR HAPİS CEZASI YOLDA

Polis kayıtlarına göre Mart 2008’de telekızlığa başlayan Dehar, bu yıl 28 Şubat’ta 18 yaşına girdi. Dehar, Benzema ile 2008’de, Ribery ile 2009’da, Govou ile ise Mart 2010’da birlikte olduğunu söylemişti. Ribery ve Benzema, 18 yaşından küçükken Dehar ile ilişkiye girdikleri kanıtlanır ve suçlu bulunurlarsa, 3 yıla kadar hapis cezası alacaklar.  

 

Star Gazete