Kocasinan'dan Parklara Bank Takviyesi

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yaz mevsimiyle birlikte dinlenmek ve sıcaktan korunmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği parklara bin 150 oturma bankı takviyesi yaptıklarını söyledi.

Kocasinan'dan Parklara Bank Takviyesi
Yıldız, yaptığı açıklamada, aşırı sıcakların, dinlenmek, biraz nefes almak ve sıcaktan korunmak isteyenlerin parklara ilgisini yoğun biçimde artırdığını söyledi. Yıldız, "Parklarımızı 7'den 70'e herkesin kullanabileceği niteliklere kavuşturmaya çalışıyoruz. Yaşlıların sohbet edip dinlenebileceği, gençlerin spor yapabileceği, ebeveynlerin de çocuklarını eğlendirip oynatabileceği mekanlarla donatıyoruz. Yaz mevsimi ve aşırı sıcaklarla birlikte parklarımız yoğun ilgi görüyor. Biz de misafirlerimizin rahat etmesi için donanımlarını yeniliyor ve artırıyoruz" dedi.
Kocasinan Belediyesi'nin bir milyon metrekare toplam alanı kapsayan 185 parkı bulunduğunu belirten Yıldız, "Parklarımızda spor ve beden eğitimi için alan bulundurmak için özel gayret gösteriyoruz. Oturup dinlenmek, nefeslenmek, sohbet etmek isteyenler için de kamelya ve oturma mekanları düzenliyoruz. Son zamanlarda ilgi artınca 200 bin lira harcamayla hemen bin 150 oturma bankı alarak parklarımıza yerleştirdik. Parklarımızda misafirlerimizin rahat etmesini arzuluyoruz" şeklinde konuştu.