Güldüren Sulama Göleti Alanında İnceleme

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Güldüren köyünde yapılacak olan sulama gölet alanında DSİ Eskişehir Bölge Müdür Muavini Mehmet Taşcan, Proje Şube Müdürü Mümin Kabaağaç, Jeoloji Yüksek Mühendisi Osman Çakır, Ziraat Mühendisi Mahmut Erol Gölet ve proje ihalesini alan Tvt Hidrotek Firması, Genel Müdürü Keziban Tosun incelemelerde bulundu

Güldüren Sulama Göleti Alanında İnceleme
Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Güldüren köyünde yapılacak olan sulama gölet alanında DSİ Eskişehir Bölge Müdür Muavini Mehmet Taşcan, Proje Şube Müdürü Mümin Kabaağaç, Jeoloji Yüksek Mühendisi Osman Çakır, Ziraat Mühendisi Mahmut Erol Gölet ve proje ihalesini alan Tvt Hidrotek Firması, Genel Müdürü Keziban Tosun incelemelerde bulundu.
Yetkililerden alınan bilgeye göre, yaklaşık 106 bin TL'ye mal olacak olan Güldüren göledi projesi en geç 2011 yılı Şubat ayında tamamlanacak ve Haziran 2011 tarihinde ise inşaat ihalesi yapılacak.
23 yıl önce başlayan sulama göledi hayallerinin artık gerçekleşeceğini söyleyen Güldüren köyü muhtarı Nurettin Keleş, Şükürler olsun ki bu günleri gördük. Proje ihalemiz yapıldı. Firma yetkilileri ve DSİ Eskişehir Bölge Müdürlüğünden gelen yetkililer gölet alanında incelemelerde bulundular ve gerekli çalışmayı başlattılar. Sulama göledi projesinin hayata geçmesiyle sulu tarıma geçilecek ve köyümüzün çehresi değiştirecek" dedi.