Galatasaray'da Pino ve Kewell antrenmana çıktı

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo kentindeki Horst kasabasında sürdüren Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına bu sabah basına ve taraftara kapalı yapt...



Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo kentindeki Horst kasabasında sürdüren Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına bu sabah basına ve taraftara kapalı yaptığı antrenman ile devam etti.

Teknik Direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde yapılan çalışma yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Kampa dün akşam katılan Harry Kewell ve yeni transfer Juan Pablo Pino, takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı.
Antrenman, oyuncuların yaptığı düz koşu, açma ve germe hareketleriyle başladı. İkinci bölümde pas çalışmasını takiben taktik bir idman gerçekleştirildi.
Kaleciler Ufuk Ceylan, Aykut Erçetin, Emirhan Ergün ve Eray İşcan, antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde bir çalışma yaptılar.
Antrenman, oyuncuların soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Aşil tendonundaki rahatsızlığı süren Milan Baros'un, fizyoterapistler eşliğinde çalıştığı belirtilirken, sol arka adalesindeki problem devam eden Çağlar Birinci, kondisyoner Fatih Yıldız nezaretinde takıma dönüş çalışmalarına devam etti.
Sağ üst arka adalesindeki sakatlığı süren Aydın Yılmaz ve dün akşamki antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan Anıl Dilaver'in tedavisine sağlık merkezinde devam edildiği belirtildi.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam TSİ 21.00'da Borussia Park'ta Fenerbahçe ile oynayacağı Spor Toto Dostluk Kupası maçıyla sürdürecek.
(CİHAN)

Zaman