Sincan muhtarları, Büyükşehir''in bürokratlarıyla sorunlarını paylaştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Sincan''da muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını ele aldı. 57 mahalle muhtarının katıldığı topl

  Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları , Sincan ' ' da muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını ele aldı . 57 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda ulaşım , içme suyu , kanalizasyon , asfalt , kaldırım , ASKİ , TEDAŞ tahsilat büroları , elektrik ve su kesintileriyle ilgili talepler masaya yatırıldı .

Sincan Belediye Başkanı Doç . Dr . Mustafa Tuna ' ' nın ev sahipliğini yaptığı toplantıya , Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi ( ASKİ ) Genel Müdürü Kamil Kılıç , EGO Genel Müdürü Ömer Ulu , Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Fikret Yücel , EGO Genel Müdür Yardımcısı Cenap Aşçı , EGO Otobüs İşletim Daire Başkanı Yaşar Ekici , ASKİ Kanal Yatırım Daire Başkanı İsa Dinçtürk , EGO 5 . Bölge Müdürü Rahmi Yılmaz , ASKİ Sincan Bölge Müdürü Mustafa Mutlu , BEDAŞ Sincan Bölge Müdürü Recep Katırcı , Sincan İlçe Emniyet Müdürü Tolga Koğ , Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Özlü katıldı .

Sorun yaşadıkları konuların muhataplarını bir arada görme fırsatı bulan muhtarlar , yaklaşık 3 saatlik toplantıda istek ve şikayetlerini yetkililere iletti . ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç , eylül ayında aynı ekiple birlikte bir toplantı daha gerçekleştirileceğini , burada bahsedilen sorunların o zamana kadar giderilmesi için çalışacaklarını söyledi .

EGO Genel Müdürü Ömer Ulu da daha önce muhtarlarla bir araya geldiklerini hatırlatarak , " O toplantıda muhtarlarımızdan gelen 11 sorunu not ettik ve 9 ' ' unu çözüme ulaştırdık . Taleplerinizin başımızın üzerinde yeri var . " dedi .

Sincan ' ' da ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını dile getiren Ulu , özel halk otobüslerinin dağıtılacağı bölgelerle ilgili bir çalışma içinde olduklarını , Sincan metrosuyla ilgili olumlu gelişmeler olduğunu vurguladı .

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Fikret Yücel ise asfalttan kaldırıma kadar Sincan ' ' da hangi eksiklik varsa , Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getireceklerini söyledi . Kurumlar arası işbirliği ile güzel hizmetlere imza atıldığını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç . Dr . Mustafa Tuna , bu tür toplantılara periyodik olarak devam edeceklerinin sözünü verdi .