Aldırmaz'a Ziyaretçiler Nefes Aldırmıyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği'ne seçilen Zihni Aldırmaz'a toplumun çeşitli kesimlerinden ziyaretçi akını sürüyor.

Aldırmaz'a Ziyaretçiler Nefes Aldırmıyor
Harita Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Zengin, Yelken Kulübü Başkanı Ali Tıltay, Yetiştirme Yurdu Mezunları Derneği Başkanı Bayram Yılmaz ve dernek yöneticileri ile Hacı Bektaş Kültür Vakfı Başkanı Mahmut Ayaz ile vakıf yöneticileri Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretlerde Zihni Aldırmaz'a başarılar dileyerek "hayırlı olsun" temennisinde bulunan konuklar ayrıca kurumlarına özgü sorunları da dile getirdi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediyenin kapısının her meslek grubundan ve her kesimden Adanalılar'a açık olduğunu belirtti.
Adana'nın sorunlarını el birliği ile çözeceklerini belirten Aldırmaz, "Biz ortak akla önem veriyoruz. Değişik kesimlerin önerilerini ciddiye alıyoruz, bunlardan yararlanıyoruz. Sorunların çözümü için bize getirilen her öneri değerlidir. Biz de belediye olarak çeşitli kesimlerin sorunlarını kendi sorunumuz olarak kabul ediyor ve bunların çözümü için çaba harcıyoruz" şeklinde konuştu.